Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lief! Scouting De Lier knutselt zich een slag in de rondte voor onze kerstkaartenactie

Door Kristianne van Blanken 16 december 2019

Mooie tekeningen, lieve persoonlijke boodschappen en andere knutselwerkjes: de leden van Scouting De Lier zijn massaal aan het werk gegaan voor onze kerstkaartenactie. En the making of willen we je niet onthouden!

Het begon met een enthousiast telefoontje naar onze redactie van Lloyd, één van de leiders van Scouting De Lier. Hij dacht dat de leden van zijn vereniging het wel leuk zouden vinden om kaartjes te schrijven voor (eenzame) ouderen in Westland en dus mobiliseerde hij verschillende groepen.

Lloyd maakte een heus kaartensorteerstation, zodat de verschillende groepen allemaal verschillende kaarten zouden krijgen. ‘Zodat de kinderen kunnen kiezen welke kaart zij schrijven’, lichtte hij eerder al toe.

De kaarten zijn stuk voor stuk van een lieve boodschap voorzien, maar de kinderen maakten ook zelf de meest mooie kerstkaarten. Met tekeningen en persoonlijke berichten. Lief toch? Kijk zelf maar (en de tekst gaat vervolgens door onder de fotogallerij):

 

Veel meer kaarten

Behalve de leden van de scouting, zijn veel meer van jullie aan het werk gegaan. We zien mensen op de redactie binnenlopen en krijgen kaarten toegestuurd: hartverwarmend is het! En het is supermooi dat zoveel van jullie al aan ons (maar vooral: aan de ouderen) gedacht hebben, maar er kunnen nog veel meer kaarten bij wat ons betreft! We willen graag zoveel mogelijk ouderen verrassen met een kaartje, het liefst alle bewoners van woonzorgcentrum De Hooge Tuinen in Naaldwijk. Maar als het aantal kaarten het toelaat, gaan we natuurlijk naar nog meer huizen!
Daarom roepen we jullie nogmaals op: klim in de pen, knutsel iets moois met je klas, roep je vereniging bij elkaar en stuur ons kaarten en mooie knutselwerkjes in. En weet je echt niet wat te schrijven? Een boodschap als ‘fijne feestdagen’ is al heel mooi.
Je kunt de kaarten opsturen naar het onderstaande adres of ze zelf bij ons langs brengen:

Redactie indebuurt Westland t.a.v. kerstkaartenactie
Vreeburghlaan 2
2691 AC ‘s-Gravenzande

Bezorgen

Vanwege de dag waarop wij de kaartjes gaan bezorgen, zouden wij deze graag uiterlijk donderdag (19 december) binnen hebben. We gaan de kaartjes vervolgens hoogst persoonlijk bezorgen bij de bewoners van in ieder geval De Hooge Tuinen. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Alvast onwijs bedankt, ook alvast namens alle ouderen!

Lees ook:

Ellende of meevaller? Zo vaak zijn de treinen op tijd op de stations in onze regio

Hoe vaak heb jij op één van de stations in onze regio op een leeg perron gestaan? Wachtend op een tr...

5x De beste restaurants in Naaldwijk volgens The Fork

Het netje rond de kerstboom in de plasticbak gooien, mag dat?

adv.