Kerstboom kopen zonder een auto vol naalden: dit tuincentrum bezorgt je boom bij je thuis

Aangeboden door GroenRijk ’t Haantje

GroenRijk 't Haantje kerstbomen 2021
Het team van GroenRijk 't Haantje bezorgt je kerstboom graag bij je thuis. (Foto: GroenRijk 't Haantje)

Wil je een kerstboom in huis halen, maar heb je geen zin in drukte, sjouwen en naalden in je auto? Tuincentrum GroenRijk ’t Haantje maakt het je graag makkelijk. Hier kun je online een kerstboom uitzoeken en laten thuisbezorgen.

GroenRijk ’t Haantje begon vorig jaar met het thuisbezorgen van kerstbomen, maar toen was het bezorggebied beperkt tot Delft, Rijswijk en Den Haag. “We kregen daar zoveel positieve reacties op, dat we het bezorggebied hebben uitgebreid naar heel Zuid-Holland”, zegt bedrijfsleider Jean Lamet.

Van schatje tot reus

Je kunt kiezen uit vijf groottes, van 125 centimeter hoge schatjes tot reuzen die bijna tot je plafond komen. “Het gaat altijd om een Nordmann”, zegt Jean. “Deze bomen houden hun naalden lang vast, de takken zijn mooi verdeeld over de boom en de naalden prikken minder dan andere bomen.”

Handige service

Je kerstboom wordt bovendien gratis voorgeboord met een gat in het midden van de stam. Daardoor kun je hem in een Easyfix-standaard zetten. Met zo’n standaard staat hij altijd kaarsrecht, zonder gedoe. Je hebt ze in meerdere kleuren, vormen en maten en kunt hem makkelijk bijbestellen.

De bezorgmogelijkheid blijft niet beperkt tot kerstbomen. Je kunt bepaalde artikelen zoals lampjes of versieringen meebestellen. Houd er wel rekening mee dat niet het hele kerstassortiment online staat. En om kerstgevoel te krijgen is het natuurlijk altijd een goed idee om de kerstshow in het echt te bewonderen!

Lees verder onder de foto’s >

De kersttrends van 2021

Het team van het in Rijswijk-Buiten gevestigde tuincentrum besteedt zoals ieder jaar veel aandacht aan de laatste kersttrends. Jean licht er drie uit.

“De eerste is forest friends, decoratie geïnspireerd op dieren die in het bos leven, zoals uilen en herten. Ook het thema magical garden is populair. Denk aan een sprookjesachtige setting met elfen, feeën, sneeuw en veel roze tinten. Of ga voor Classic Christmas, met klassieke kleuren als goud, zilver en rood. Ook ontzettend sfeervol!”

Ook kunstkerstbomen

Hoe mooi een echte kerstboom ook is, het voelt ook een beetje zonde om hem na een paar weken weer weg te gooien. GroenRijk ’t Haantje heeft daarom een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen. “Zo’n exemplaar hoeft niet duur te zijn: ook zonder de hoofdprijs te betalen koop je er één die levensecht oogt. De aanschafkosten verdien je vanzelf terug, want zo’n boom gaat jarenlang mee.”

Bestel je boom

Ook je kerstboom laten thuisbezorgen? Bestel hem hier. Goed om te weten: de bezorgkosten zijn € 6,95 ongeacht de grootte van je bestelling. Vrolijk kerstfeest!

Lees ook:

Verborgen pareltje: dit tuincafé is vernieuwd en hierom wil je er naartoe

  • Doen, Eten & drinken, Getipt, Partnerbijdragen

Een nieuwe plek ontdekken is altijd leuk. Zeker als je daar van een high tea of…

Groenrijk 't Haantje - Frank en collega's

GroenRijk ’t Haantje

Laan van 't Haantje 22, 2288 GT Rijswijk

Nu gesloten

Meer informatie

GroenRijk ’t Haantje

Laan van 't Haantje 22, 2288 GT Rijswijk

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Kerst Westland

Ga naar “Gezelligheid! 7 x deze Westlandse kerstkiekjes hebben wij gespot op Instagram”

Gezelligheid! 7 x deze Westlandse kerstkiekjes hebben wij gespot op Instagram

Ga naar “Krijgen we een witte kerst? Dit zijn de weersvoorspellingen voor kerst 2021 in Westland”

Krijgen we een witte kerst? Dit zijn de weersvoorspellingen voor kerst 2021 in Westland

Sneeuw westland
Ga naar “Wil je zien! Sfeervolle dronebeelden van de gigantische kerstbomen in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande”

Wil je zien! Sfeervolle dronebeelden van de gigantische kerstbomen in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande

In onze gids

&t=2" data-vo-embed-attr="src" />