Het team

Team indebuurt Westland

De redactie van indebuurt Westland werkt vanuit een kantoor in ‘s-Gravenzande. Daarnaast zijn de redacteuren vaak op pad in de verschillende dorpskernen om zo snel en goed mogelijk verslag te kunnen doen.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Westland

indebuurt Westland Vreeburghlaan 2 2691 AC ‘s-Gravenzande

Navigeer naar

Redactie indebuurt Westland

Kristianne van Blanken

Community Manager

Kristianne van Blanken (29) is community manager en redacteur bij indebuurt Westland. Ze is geboren en getogen in ‘s-Gravenzande, een echte Westlandse dus.

Mark Vrolijk

Van de weidse stranden tot authentieke tuinderslaantjes: het Westland is mooi. En bruisend, dankzij vele keurrijke ondernemers. Bij indebuurt schrijf ik vooral over en voor die ondernemers en hun bedrijven. Ben of ken jij een ondernemer die graag aandacht wil op indebuurt Westland? Mail me: [email protected]urt.nl.

Buurtbijdragers

Mike Hogeveen

Gastvideograaf

Mijn naam is Mike Hogeveen en ik woon tegenwoordig in Naaldwijk. Drie jaar geleden ben ik vertrokken uit Schipluiden om in het Westland te komen wonen (zonder spijt). Ik ben werkzaam in de horeca, bij eetcafé en restaurant De Waag in Delft. Naast deze baan heb ik een ietwat uit de hand gelopen hobby, namelijk het maken van films en foto's met een drone. Dit doe ik al zes jaar, maar sinds 31-12-2020 is de regelgeving veranderd, waardoor er voor mij meer mogelijkheden zijn. Deze hobby kan ik goed combineren met mijn baan in de horeca. Kijk op mijn website www.drone-grafie.nl voor meer informatie.