Oproep! Wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?

Kassen ter illustratie. Foto: Kristianne van Blanken | indebuurt Westland.

Wie in een dorp woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Het zijn er te veel om allemaal zelf te ontdekken. Daarom aan jou de vraag: wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?

Onze gemeente zit bomvol mooie plekken. Van mooie natuur tot gezellige straatjes in de verschillende Westlandse dorpskernen.

Maar we hebben ook allerlei fijne cafés, restaurants, winkels, kledingmakers, theaters, ijssalons, sportscholen, kinderboerderijen, schoonheidssalons, tattooshops, verenigingen, kapsalons en ga zo maar door.

Zo specifiek mogelijk

Maar iedereen waardeert andere dingen. En niet iedereen kent alle leuke plekjes. Dat geldt voor Westlanders, maar natuurlijk ook voor mensen die van buiten Westland eens naar onze mooie gemeente toe komen.

Om een mooi overzicht te maken, is onze vraag aan jou: wat zijn jouw favoriete plekken in Westland? En waarom kom je juist daar zo graag? Waar wandel je graag in de natuur? Welk gerecht van welk restaurant bestel je het liefst? Waar laat je het liefst je haar knippen? Om maar een paar voorbeeldvragen te noemen!

Tips

Laat het ons weten! Om dat zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we hieronder een formulier toegevoegd. Wees bij het invullen daarvan zo specifiek mogelijk en wie weet komen jouw tips binnenkort wel op onze website te staan. Onderaan dit artikel zie je de favoriete locaties in Westland van een aantal mensen die jou al voor gingen!

Deze Westlanders gingen je al voor:

Meer in deze categorie

Genieten van Westland

Ga naar “Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam”

Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam

Beeld: ANP
Ga naar “Uit het archief! 7 x bruidsparen in Westland”

Uit het archief! 7 x bruidsparen in Westland

Ga naar “5 x Leuk om te doen in Westland volgens locals”

5 x Leuk om te doen in Westland volgens locals

In onze gids