Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom er een bord met ‘Helemaal Super?’ in Den Hoorn staat

Door Kristianne van Blanken 23 januari 2020

Voor deze editie van de Westlandse mysteries wijken we uit naar ons buurdorp Den Hoorn. Sinds een aantal dagen staat er schuin tegenover PLUS van Leeuwen een enorm bord met ‘Helemaal Super?’. Wat doet dat bord daar? Mediapartner AD zocht het uit.

De letters staan niet toevallig op het terrein waar supermarkt Jumbo al jaren een grote supermarkt wil neerzetten. In die tijd is er flink geruzied over de grond en nog steeds is de grond leeg. De letters zijn op het terrein neergezet door Delftenaren Tijn Noordenbos en Tim van den Eijk.

Tim vertelt aan AD Delft waarom: “Tijn en ik wilden simpelweg de vraag stellen wat de inwoners van Den Hoorn van de plannen voor dit terrein vinden. Ik heb geen mening: als ik een mening had, dan had ik wel een uitroepteken achter de tekst geplakt. We wilden in het stille dorp voor reuring zorgen. De inwoners staan al jaren aan de zijlijn bij de ruzies en discussies.” Na enig aandringen zegt hij: “Het is zonde voor de dorpse sfeer als daar een grote supermarkt wordt gebouwd.”

Onduidelijk

Hoe lang de letters blijven staan, is onduidelijk. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan het hele verhaal via AD Delft.

Lees ook:

Super jammer: Deze bekende Westlandse cadeauwinkel gaat sluiten

L'Odeur Parfumerie & Cadeau is al dik twintig jaar een begrip in 's-Gravenzande, maar we moeten de w...

Indrukwekkend: In Naaldwijk liggen lichtgevende stenen om holocaustslachtoffers te herinneren

Bram, Lynn of toch Teun: dit zijn de populairste babynamen in Westland van 2019

adv.