Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van marsepeincake tot compleet paasontbijt: deze bakker bezorgt het bij je thuis

Aangeboden door Meesterbakker Roodenrijs 4 april 2020

Met de hele familie bij elkaar komen om Pasen te vieren: dat zal er dit jaar helaas even niet in zitten. Toch kun je ook in kleine kring genieten van een compleet paasontbijt, zo’n heerlijke paasstol en nog véél meer lekkers van Meesterbakker Roodenrijs. De Westlandse bakker maakt het je bovendien wel erg makkelijk: ze bezorgen je bestelling graag bij je thuis. Ook fijn: bezorgen is nu extra goedkoop.

Door alle berichtgeving rondom het coronavirus zou je zowat vergeten dat het bijna Pasen is. Maar als je het paasassortiment van Meesterbakkerij Roodenrijs bekijkt, krijg je er spontaan zin in. Van lekkere gebakjes en cakes (één van onze favorieten: de marsepeincake) voor bij de koffie tot en met complete ontbijtpakketten in verschillende groottes en natúúrlijk paasstollen: het water loopt ons al in de mond!

Tekst loopt door onder de foto’s

 

Extra goedkoop thuisbezorgd

Meesterbakkerij Roodenrijs is met vijf vestigingen in het Westland te vinden (‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Kwintsheul en twee in Wateringen). Al die verse broodjes, croissantjes, gebakjes en cakes waren dus al niet ver weg, maar thuis bezorgen is natuurlijk helemaal makkelijk (en veilig, hoewel alle vestigingen uiteraard alle hygiënerichtlijnen in acht nemen). Voor de bezorgkosten hoef je het niet te laten, die zijn tijdelijk verlaagd naar € 2,50 per bestelling. (Goed om te weten: bezorgen kan vanaf 15 euro).

Meesterbakker Roodenrijs bezorgauto
Staat de bezorgauto van Meesterbakker Roodenrijs binnenkort bij jou voor de deur?

Bestellen kan dagelijks tot 22.30 uur en bezorgen doen ze nu ook tussen 17.00 en 19.00 uur. Extra handig voor als je overdag toch nog buiten de deur moet zijn. Goed om te weten: ze bezorgen niet op Eerste en Tweede Paasdag. Dus geef je bestelling uiterlijk vrijdag 10 april door. De oranje knop hieronder brengt je naar de webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Meesterbakker Roodenrijs. Meer over Meesterbakker Roodenrijs ontdekken?

Meesterbakker Roodenrijs bakkers

Bekijk meer:bakkers

adv.