Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Michelinsterren uitgereikt: dit restaurant vlakbij Westland heeft er eentje

Door Kristianne van Blanken 14 januari 2020

Het was een spannende dag voor horecaondernemers in Nederland: in het DeLaMar Theater zijn gisteren (13 januari) de Michelinsterren uitgedeeld. Een restaurant in de omgeving van Westland behoort tot de crème de la crème met een heuse Michelinster.

Wij vinden dat je in Westland heerlijk kunt eten, maar volgens de gids zijn er hier nog geen ster-waardige plekjes te vinden. Wil je nu echt eens eten bij een restaurant met één of meerdere sterren, dan kan je gelukkig in de buurt van Westland wel terecht. Namelijk bij Aan de Zweth in Schipluiden.

Michelinster verdienen

Anonieme inspecteurs bezoeken elk jaar restaurants in Nederland om te beoordelen of zij een Michelinster verdienen. De deskundigen letten hierbij vooral op smaak, de presentatie en prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je een ster of zelfs meerdere in de pocket? Dan behoor je tot de beste restaurants van Nederland.

Goed nieuws voor Aan de Zweth!

In dit overzicht belanden is niet zomaar iets en voor horecaondernemers een echte droom. Voor Aan de Zweth in Schipluiden was het een spannende dag, maar gelukkig wel één met een mooie afloop: het restaurants behoudt de ster.

Acht nieuwkomers, zes restaurants verliezen ster(ren)

Nog even alle headlines op een rij: acht nieuwkomers in heel Nederland mochten een ster in ontvangst nemen. Zes restaurants kregen slecht nieuws te horen en verloren hun ster(ren). Voorafgaand aan deze uitreiking telde ons land achttien tweesterrenrestaurants en twee zaken met drie Michelinsterren. Dit aantal blijft gelijk, in totaal zijn er nu 111 sterrenrestaurants in Nederland. Bekijk hier meer details.

Lees ook:

Zo populair was jouw naam vorig jaar

Emma, Mila en Sophie waren vorig jaar (2019) de populairste kindernamen voor meisjes en voor jongens...

Let op: Deze snelweg gaat dit weekend dicht

Ben jij van plan om komend weekend met de auto over de A20 richting Rotterdam te gaan? Dan hebben we...
Aanbiedingen Westland

Wie kent de grappigste: op zoek naar geniale bedrijfsnamen in Westland

Yogaatielekker in Haarlem, tweedehandswinkel Kleedvermaak in Leiden en Surelock Homes Slotenmaker in...

adv.