Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Westland

Aangeboden door FÏNLEY 8 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – één van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Westland op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant Wollebrand

Beeld: De Wollebrand.

Even lekker een rondje over het water sjezen op je waterski’s en je vrije zondagmiddag vervolgens afsluiten met een koude dorstlesser. Het kan bij De Wollebrand in Honselersdijk. Met één van de drankjes van FÏNLEY, een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje, bijvoorbeeld. Je kunt kiezen uit Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic. En hier zit geen alcohol in, dus kun je na de borrel gerust nog een rondje over het water maken! En vind je het te koud om te waterskiën? De Wollebrand is ook een héérlijke plek om op te warmen op een koude herfstdag.

Brasserie Chapter

Brasserie Chapter in 's-Gravenzande
Beeld: Brasserie Chapter.

Heb jij al eens gegeten of gedronken bij de gloednieuwe brasserie Chapter in ‘s-Gravenzande? Het restaurant is gevestigd in het gebouw waar voorheen de Spaansche Vloot zat. Het is een prachtig monumentaal pand dat helemaal opgeknapt is. Je bent er welkom voor de lunch of voor een uitgebreid diner, maar ook om gewoon gezellig op zondagmiddag een lekker drankje te drinken met je vrienden.

En heb je even geen zin in alcohol, dan bestel je toch gewoon één van de drankjes van FÏNLEY? Op de drankenkaart staan Bitter Lemon, Ginger Ale en Tonic. Ze bevatten geen alcohol; wel zo verstandig als je maandagochtend weer fris en fruitig op je werk moet verschijnen!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bij5

Beeld: Bij5.

In het centrum van Naaldwijk is het elke laatste zondag van de maand tussen 12.00 en 17.00 uur koopzondag. Wil je na het shoppen nog even bijkletsen met vrienden? Bij5 is daar de perfecte plek voor. Bestel een lekkere foccacia of kaasplateau met een lekker drankje en jullie zitten de rest van de middag gebeiteld.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.