Cin cin! 7 x wijnhandels in het Westland

Rood, wit of rosé. Champagne, Pinot Noir of Chardonnay. Bloemig, fruitig, droog of zoet. Wij weten waar je een wijntje halen moet!

Wijnhandel van Schie

Wijnhandel van Schie vind je aan de Herenstraat in Wateringen. In deze winkel kun je heerlijk rondneuzen voor een lekker wijntje. Behalve wijn verkoopt de winkel ook bier en gedistilleerde dranken. De zaak is geopend van maandag tot en met zaterdag. Ook kun je bij Wijnhandel van Schie relatiegeschenken bestellen en laten bezorgen.

Wijnhandel Van Schie

Herenstraat 52, 2291 BH Wateringen

Nu gesloten

Meer informatie

Westlandse Wijnhandel

Michel de Ligt

De Westlandse Wijnhandel. Deze winkel zit aan de Verburchlaan in Naaldwijk. Een wijnliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Behalve dat de winkel een ruim assortiment aan wijn heeft, organiseert deze ook proeverijen, cursussen en aanschuifdiners. Wij zeggen: santé!

Westlandse Wijnhandel

Verburchlaan 1, 2671 CP Naaldwijk

Nu gesloten

Meer informatie

Slijterij Wijnhandel Madeira

Slijterij Wijnhandel Madeira is gevestigd aan het Vaartplein in ‘s-Gravenzande. Je kunt je hier uitstekend laten adviseren over een mooie wijn of andere drank. Extra leuk: Madeira heeft een ruim assortiment aan streekproducten en gepersonaliseerde cadeaus.

Slijterij Madeira

Vaartplein 5, 2691 AJ 's-Gravenzande

Nu gesloten

Meer informatie

Le Château de ma Mère

Le Château de ma mère

Le Château de ma Mère in Honselersdijk importeert en verkoopt wijn uit Elzas, Frankrijk. Behalve de verkoop van wijn, organiseert de winkel ook proeverijen. Le Château de ma Mère heeft een webshop, maar je kunt de winkel ook op afspraak bezoeken.

Le Château de ma Mère

Nieuwe Tuinen 15, 2675 SE Honselersdijk

Meer informatie

Kelderwijnen

Kelderwijnen is een webshop gevestigd in Naaldwijk. De shop is gericht op het verkopen van speciale dranken, zoals zeldzame en vintage wijnen. De website heeft een uitgebreide zoekmachine, zodat je precies kunt vinden wat je wilt. Bestellingen worden meestal de volgende dag thuis geleverd. Je kunt er echter ook voor kiezen om de wijn af te komen halen.

Kelderwijnen.nl

Smederijstraat 4, 2671 BV Naaldwijk

Meer informatie

Grapewine

Grapewine heeft een assortiment van wel duizend wijnen van over de hele wereld. Bijvoorbeeld uit Nieuw-Zeeland, Chili en Californië. Je kunt via de website bestellingen plaatsen, die je kunt laat bezorgen of op afspraak kunt afhalen. Grapewine is gevestigd in Naaldwijk.

GrapeWine

Koolwitje 4, 2692 GN Naaldwijk

Meer informatie

Artisan Wines

Tenslotte: Artisan Wines’ in Honselersdijk. Een specialist in Franse, Duitse en Italiaanse wijnen. Deze zijn veelal biologisch en afkomstig van kleinschalige producenten. Je kunt de wijn bestellen via de website. Deze wordt dan meestal de volgende dag bij je thuis afgeleverd. Ook kun je contact opnemen met de wijnhandel voor persoonlijk advies.

Artisan Wines

Nobelstraat 6 BU6, 2693 BC 's-Gravenzande

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Deze dingen moet elke Westlander eens geproefd hebben”

Deze dingen moet elke Westlander eens geproefd hebben

Ga naar “Buon appetito! Armando maakt pasta en pizza zoals in Italië en dit is zijn geheim”

Buon appetito! Armando maakt pasta en pizza zoals in Italië en dit is zijn geheim

Aangeboden door Da Armando

Ga naar “Aloha! Op deze Westlandse plekken bestel je een poké bowl”

Aloha! Op deze Westlandse plekken bestel je een poké bowl

poké bowl

In onze gids