Hier kun je deze zomer helemaal los gaan tijdens de Westlandse feestweken

Door Kristianne van Blanken 10 juni 2019

Waar is dat feestje? In Westland natuurlijk! Het seizoen van de Westlandse feestweken staat voor de deur, check hier wanneer je waar moet zijn!

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kwintsheul

Kwintsheul bijt het feestwekenseizoen nog deze maand af, namelijk op donderdag 20 juni. Drie dagen lang is het er feest. Op vrijdag wordt er daarnaast ook de Verkadeloop gehouden.

Ter Heijde

De feestweek in Ter Heijde gaat op woensdag 3 juli van start. Tot en met zaterdag wordt in deze kern feest gevierd.

Honselersdijk

Tegelijk met Ter Heijde barst op woensdag 3 juli ook het feest los in Honselersdijk. De Honselse feestweek start met een kinderconcert, waarna de week op zondag afgesloten wordt met een kerkdienst.

Monster

De feestweek van Monster is van 10 tot en met 13 juli. Er is tegelijkertijd ook kermis in het dorp. Aansluitend wordt zondag 14 juli de 58e wielerronde van Monster gehouden.

‘s-Gravenzande

Waar Monster afsluit met een wielerronde, wordt hier in ‘s-Gravenzande juist mee gestart. De feestweek start hier met de 59e wielerronde op 17 juli. De feestweek duurt hier tot en met 21 juli en er is van 18 tot en met 20 juli ook kermis. De week wordt op 21 juli, net zoals in Honselersdijk, afgesloten met een kerkdienst.

Maasdijk

De feestweek van Maasdijk, de 34e editie van het Zomerspektakel, wordt van 24 tot en met 27 juli gehouden. De laatste dag staat in het teken van de Ruitenburg Run Maasdijk.

Wateringen

In Wateringen starten de jaarlijkse feestelijke activiteiten op 31 juli. Dan opent hier de kermis, die tot en met 3 augustus bezocht kan worden. Op 1 augustus wordt de Profronde Westland ingehouden.

De Lier

In De Lier is het vanaf 20 augustus feest. Die dag wordt de 45e Ronde van De Lier gehouden en ook start dan de Bradelier, die tot en met 24 augustus duurt.

Naaldwijk

Na De Lier is het de beurt aan Naaldwijk, waar traditiegetrouw de Westland Reünie gehouden wordt. Die duurt van 28 tot en met 31 augustus. Een dag eerder, op 27 augustus, opent de kermis al en ook wordt die dag het 70e Wielerspektakel van Naaldwijk gehouden. De kermis blijft staan tot en met 1 september.

Poeldijk

Poeldijk is de hekkensluiter wat betreft de Westlandse feestweken. Het zogenoemde Rondje Poeldijk wordt van 4 tot en met 8 september gehouden.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.