Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van zwemkampioenschap tot feestweek: Dit gebeurt er dit weekend in Westland

Door Kristianne van Blanken 5 juli 2019

Weekend! Bijna dan. Ben jij er nog niet helemaal uit wat je nu precies met al die vrije tijd van je moet gaan doen? Check dan hier wat er van 5 tot en met 7 juli te beleven valt in Westland. 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag: Debatteren in de bibliotheek

Bibliotheek Westland in Naaldwijk
Beeld: Google Streetview

Bibliotheek Westland houdt vanavond (vrijdag 5 juli) voor de vijfde keer het evenement ‘Bieb in Debat’. Tijdens deze editie staat kunstmatige intelligentie centraal.

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Kom dan vanavond naar de bibliotheek in Naaldwijk toe. Het debat duurt van 19.30 tot 21.00 uur en je bent al vanaf 19.00 uur welkom.


Meer over Bibliotheek Naaldwijk ontdekken?

Bibliotheek Naaldwijk bibliotheken

Sint Martinusstraat 67 , Naaldwijk

Bekijk meer:bibliotheken

Zaterdag: ‘Hoezo Anders?’

Feest Westlands Popcentrum Nederland 3
Beeld: ANP

In Westlands Popcentrum Nederland 3 in Wateringen wordt morgen (6 juli) het feest ‘Hoezo Anders?’ gehouden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Er wordt opgetreden door dj’s, maar er is ook een rustruimte.

Het feest duurt van 20.00 tot 01.00 uur en iedereen vanaf vijftien jaar is welkom. Kijk voor meer informatie zoals bijvoorbeeld het thema van het feest op de website van Nederland 3.


Meer over WPC Nederland 3 ontdekken?

WPC Nederland 3 muziek

Gesloten21:00 - 01:00

Lange Spruit 84, Wateringen

Bekijk meer:muziek

Zaterdag: Open Westlandse Jeugd Zwemkampioenschappen

Open Westlandse Jeugd Zwemkampioenschappen
Beeld: ANP

In zwembad Maesemunde in ‘s-Gravenzande houdt Westland Swimming zaterdag (6 juli) de Open Westlandse Jeugd Zwemkampioenschappen. Tussen 13.30 en 16.00 uur gaan basisschoolleerlingen uit groep vijf tot en met acht de strijd met elkaar aan.

Kijk voor meer informatie op westlandswimming.nl.


Meer over Optisport Zwembad Maesemunde ontdekken?

Optisport Zwembad Maesemunde sportcentra

Gesloten12:00 - 18:00

Koningin Julianaweg 158, 's-Gravenzande

Bekijk meer:sportcentra

Vrijdag en zaterdag: Feestweken Ter Heijde en Honselersdijk

Feestweek Westland Ter Heijde
Beeld: ANP

Ben jij na deze werkweek wel toe aan een feestje? Dan moet je in Ter Heijde of Honselersdijk zijn! In beide dorpskernen is het deze week feestweek.

In Ter Heijde staan vandaag (5 juli) prijsklaverjassen, jokeren, jeugdbingo, een barbecue en muzikale optredens op het programma. Vervolgens kun je morgen (6 juli) alweer vanaf 09.00 uur terecht op de rommelmarkt, die tot 14.30 uur duurt.

Verder is er zaterdag een korenfestival waar onder meer De Vismaatjes optreden. Lees in ons eerdere overzicht wat er nog meer te beleven valt in Ter Heijde dit weekend.

Feestweek Honselersdijk

Beleef je liever de feestweek van Honselersdijk? Dan kun je hier vandaag terecht voor onder meer een optreden van het Smartlappenkoor of de braderie. Tussen 18.30 en 20.00 uur wordt de Bar de Burchtloop gehouden, waarna dj Maarten het feest afsluit.

Kun je wel tegen weinig slaap of maak je het vanavond niet te laat? Dan ben je morgen om 08.00 uur al welkom bij het ‘Dijkstraat ontbijt’. ’s Avonds wordt er tussen 17.00 en 00.30 uur opgetreden door Rob van Veen.

Benieuwd welke activiteiten nog meer gehouden worden in Honselersdijk dit weekend? Check dan ons eerdere overzicht of honselsefeestweek.nl.

Lees ook:

Feestweek Westland Naaldwijk

Feestweek Ter Heijde: Check hier het programma!

De eerste activiteiten (zoals de bingo en een jamsessie) zijn al achter de rug, maar officieel begin...

Feestweek Honselersdijk: Check hier het programma!

Hier kun je deze zomer helemaal los gaan tijdens de Westlandse feestweken 2019

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.