Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Podium Westland 2019: Dit is het programma

Door Kristianne van Blanken 6 september 2019

Het centrum van Naaldwijk wordt zaterdag (7 september) omgetoverd tot een paradijs vol kunst en cultuur. Tijdens Podium Westland 2019 geniet je niet alleen van verschillende optredens en voorstellingen, maar ook van allerlei workshops. En dit is helemaal gratis! Bekijk hier per locatie het programma alvast!

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

WestlandTheater De Naald

In WestlandTheater De Naald treden vanaf 11.30 uur lokale dansscholen en koren op. Koor Excelsior bijvoorbeeld en balletschool Domingos. De voorstellingen worden in de Koornneef Zaal gehouden.

Op de patio kun je tussen 11.30 en 17.30 uur doorlopend genieten van cocktails en comedy.

Beeld: Podium Westland.

Bibliotheek Westland

Bij Bibliotheek Westland in Naaldwijk kun je terecht voor muziek, theater en workshops. De dag begint hier met een dans voor kleuters tussen 11.00 en 11.30 uur. Verder is er tussen 15.00 en 16.00 uur een kinderconcert van Muziekmeesters Westland en verzorgt Cre8-art een workshop mozaïek.

Ook kun je er verschillende workshops volgen.

Beeld: Podium Westland.

Paradepark

In het nieuwe parkje tegenover het gemeentehuis aan de Verdilaan, ook wel het Paradepark genoemd, worden tijdens Podium Westland verschillende workshops gegeven. De workshop muziektactiek bijvoorbeeld.

Ook worden er optredens verzorgd door onder meer blazerscollectief West, Nina Stigter en De Plankeniers.

Beeld: Podium Westland.

Wilhelminaplein

Op het Wilhelminaplein treedt onder meer sambaband Kabaal op en ook vind je hier de caravan van Leon Drums. Verder worden op het plein workshops verzorgd en is er een kleine kas waar je de Schrijvers tussen de kassen vindt. In dit ‘Cultuurkasje’ houden schrijvers uit de regio bijvoorbeeld voordrachten tussen 15.30 en 17.30 uur.

Beeld: Podium Westland.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis aan de Verdilaan is een nieuwe locatie waar tijdens Podium Westland iets te beleven is. Je kunt hier bijvoorbeeld tussen 12.00 en 17.30 uur naar de expositie van kunstenaarscollectief WIT komen kijken.

Beeld: Podium Westland.

De Pianobar

Dit is, net zoals het gemeentehuis, een nieuwe locatie waar tijdens Podium Westland activiteiten zijn. Hier kun je overdag workshops volgen, zoals de workshop ‘De Rode Neuzen’ die tussen 12.00 en 13.00 uur gegeven wordt. Verder is er tussen 16.00 en 17.30 uur ‘Leer, denk en doe met je zintuigen!’ en zie je tussen 18.30 en 19.00 uur een tafelgoochelaar.

Beeld: Podium Westland.

Winkelcentrum De Tuinen

In winkelcentrum De Tuinen kun je bijdragen aan het grootste schilderij van Westland. Verder treden er koren zoals het Westlands Mannenkoor en popkoor Finetuning op.

Ook kun je hier luisteren naar verschillende muziekgroepen, waaronder de Westlandse Harmonie.

Beeld: Podium Westland.

Havenplein

Op het Havenplein, bij café De Slimmerick, staat het podium van Muziek Centrum Westland (MCW). Hier treden tussen 11.30 en even na 21.30 uur verschillende Westlandse bands op. Zo maken Dodo’s Alive, Monkey Minds, Square en Time Flies hun opwachting.

Beeld: Podium Westland.

Kunstgarage

In de Kunstgarage (Zuideinde 4-12) kun je tussen 12.00 en 17.30 uur doorlopend terecht voor exposities. Ook zie je hier kunstenaars aan het werk terwijl zij een auto beschilderen.

Beeld: Podium Westland.

Pleincentrum

In het Pleincentrum bij restaurant Bij5 worden tussen 12.30 en even na 16.15 uur verschillende voorstellingen gehouden. Door De Plankeniers bijvoorbeeld, maar ook door Babette Zwinkels, Tristan van den Berghen en tienerkoor Eigenwijs.

Beeld: Podium Westland.

Zie voor meer informatie de facebookpagina van Podium Westland.

Lees ook:

Podium Westland

10x Evenementen en feesten die je deze maand niet mag missen!

Ben jij na alle feestweken die we inmiddels gehad hebben nog lang niet uitgefeest? Dan hebben we goe...

Feestweek Poeldijk: Dit is het programma

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.