Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooie kortingen en een gezellige barbecue: Würth Shop Wateringen opent binnenkort

Aangeboden door Würth Shop Wateringen 15 november 2019

Klussers, bouwers en installateurs opgelet! Op 27 november opent de Würth Shop Wateringen. Vanaf de namiddag barst het los met kortingen, productdemonstraties en… Een barbecue! Feest!

Alles voor de vakman

Ben jij begaafd met twee rechterhanden en werk je bijvoorbeeld in de hout- bouw- of metaalsector? Würth Shop Wateringen levert jou alles wat jij als vakman nodig hebt. Van bevestigingsmateriaal tot werkkleding. Er zijn ook regelmatig productdemonstraties. Dan kun je de nieuwste gereedschappen zelf uitproberen, of bijleren op specifieke onderwerpen, zoals onderwaterkitten. Voor de ZZP’ers onder ons ook een perfect moment om te netwerken.

Wurth Shop Wateringen
Beeld: Würth

Buurtbarbecue? Nee, Würthbarbecue!

Over netwerken gesproken: dat kan ook prima tijdens de opening op 27 november. Rond 16.00 uur opent de directeur van Würth Nederland en Würth Shop Wateringen officieel. Daarna heb je alle tijd om interessante demonstraties bij te wonen en spullen te kopen met korting. Besteed je een bepaald bedrag, dan kun je er zomaar een barbecue, precisieschroevendraaier of dopsleutelset bij krijgen. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Tijdens dit alles kun je dus genieten van de buurt-, ehh, Würthbarbecue. Die is helemaal in bouwstijl. Denk aan hamburgers uit een barbecue-cementmolen en mayonaise uit een kitspuit. Vet.

Heb jij ook honger gekregen, en ben je benieuwd naar wat Würth Shop Wateringen jou te bieden heeft? Meld je even aan via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Würth Shop Wateringen. Meer over Würth Shop Wateringen ontdekken?

Würth Shop Wateringen bouwmarkten

's-Gravenzandseweg 10, Wateringen

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.