Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3x leuke dingen doen op zondagmiddag in Westland

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Westland. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Laat je verrassen door het oude hart van Naaldwijk

Heilige Geesthofje Naaldwijk
Laat je verrassen door het historische centrum van Naaldwijk

Ken je dat? Soms kom je ergens al jaren, maar heeft een plaats nog steeds verrassingen voor je. Het Heilige Geesthofje in Naaldwijk, dat verscholen ligt achter de kerk, is zo’n plek. Ook de omringende straatjes en steegjes zijn heel fotogeniek. Perfect om op zondagmiddag rustig doorheen te wandelen.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij ZESN70

©Yourlittleblackbook.me

ZESn70 in ‘s-Gravenzande is een topplek voor de zondagmiddagborrel. Neem plaats aan één van de knusse tafeltjes, bestel een lekkere borrelhap en geniet van een goed drankje. Tip: ZESn70 schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Uitwaaien op de zandmotor

Beeld: ANP

Zin om de zilte zeelucht op te snuiven? Ga samen met vrienden of familie wandelen over de Zandmotor. Vanaf strandopgang Molenslag in Monster loop je er zo naartoe. Dorst gekregen? Stop dan op de terugweg bij brasserie Babbelen voor een dorstlessende FÏNLEY Ginger Ale.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.