Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Westland

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Westland. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Winkelen in Naaldwijk

koopzondag Naaldwijk
In Naaldwijk is elke laatste zondag van de maand koopzondag. Beeld: indebuurt

Met kerst en oud en nieuw achter de rug, mogen de feestjurkjes in januari de kast weer in. Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een mooie nieuwe garderobe? Dan kan je deze op zondag 27 januari tijdens de koopzondag bij elkaar winkelen. Om daarna in één van de gezellige bars in Naaldwijk voldaan neer te ploffen voor een lekker drankje. Ga deze maand wel voor dry en bestel een FÏNLEY!

De winkels in het centrum van Naaldwijk zijn tijdens deze koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Borrelen bij Enjoy

FINLEY Dry January
©Yourlittleblackbook.me

‘De plankjes van Enjoy’ staan bij steeds meer Westlanders op de kaart. Bij dit Naaldwijkse restaurant geniet je samen van verschillende hapjes, uit diverse keukens: van Japans tot wild. De gerechten laten zich perfect combineren met de niet-alcoholische drankjes van FÏNLEY. Bestel er bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic bij. Enjoy dry january!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Winterfietstocht

Wij Westlanders zijn gezegend met een prachtig strand… En met één van de mooiste fietspaden van Nederland! Maak je een fietstochtje over dat pad door de duinen, dan heb je super mooi uitzicht over de Glazen Stad aan de ene kant en het strand aan de andere kant. En zo’n fietstocht is natuurlijk ook heel goed te combineren met een stukje wandelen over het strand.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.