Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit weekend is er bij ons in de buurt een festival met meer dan 100 optredens en activiteiten

Door Kristianne van Blanken 7 november 2019

Het festivalseizoen voorbij? In Delft niet hoor! Van 8 tot en met 10 november wordt hier het Knapsack Festival gehouden. Het is best een beetje moeilijk uit te leggen wát dit festival precies inhoudt, want het heeft werkelijk van alles wat. Van film tot muziekoptreden, en van kidstour tot comedydiner. Kortom: voor ieder wat wils en zeker de moeite waard om voor naar Delft af te reizen!

Het Knapsack Festival duurt drie dagen, is grotendeels gratis en ook nog eens compleet nieuw. Zelf noemen de organisatoren het een ‘crossing border festival’ en spreken zij niet over een festivalbezoek, maar over een festivalreis. Dat klopt ook wel, want er is muziek uit alle windstreken, er is theater, er zijn workshops en proeverijen.

Het programma

Goed: een kleine greep uit het programma. Bij het Postkantoor kun je op zaterdag voor €35,- aanschuiven voor een driegangen comedy diner. Drie gangen eten én drie gangen comedy. Ga je met kinderen op pad, dan mag je zeker STECK niet missen. Zowel op zaterdag als op zondag staan daar leuke kinderactiviteiten gepland, zoals een kinderdisco. In dit artikel lees je daar meer over. 

Bij Hanno vertelt eigenaresse Kim Verhoeff in een gesprek met Willem Overgaag over haar reis in ‘Dagboek van een Reiziger’. Een jaar lang reisde zij met vriend Hugo rond de wereld (en nam zij allerlei leuke spullen voor Hanno mee). Bij De Delft treden op vrijdagavond zangeres Iris van der Made, pianist Bas Boon, bassist Stefan Flik en drummer Rob Kramer op met muziek van Joni Mitchell.

Je lees het al: er is genoeg te doen. Deze vijf activiteiten zijn nog maar een klein deel van het programma, want in totaal zijn er ruim 100 (!) dingen te doen. Op deze site vind je het volledige programma.Wij zeggen: gaan dus!

Lees ook:

Dit nieuwe cadeauwinkeltje in ‘s-Gravenzande is vanaf vandaag geopend

We waren al even aan het aftellen, maar vandaag (6 november) is het dan eindelijk zover: cadeauwinke...

Trots! ‘Ons’ theater De Naald is genomineerd voor een landelijke prijs

WestlandTheater De Naald maakt kans op de landelijke theaterprijs 'Theater van het jaar'. Dat meldt ...

Lerarenstaking: Dit kun je doen met je kinderen in Westland en omgeving

Leraren in het basisonderwijs gaan morgen (woensdag 6 november) de hele dag staken. Om te zorgen dat...

Meer over

Doen

adv.