Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit kun je verwachten tijdens het gloednieuwe rockfestival Masterfest

Door Kristianne van Blanken 11 juli 2019

In Westlands Popcentrum Nederland 3 in Wateringen wordt zaterdag de eerste editie van rockfestival Masterfest gehouden. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten tijdens dit gloednieuwe evenement? Bekijk hier het programma!

De deuren van Nederland 3 gaan zaterdag open om 13.30 uur, waarna het programma om 14.30 uur begint. Het festival wordt afgetrapt door leerlingen van gitaarschool The Guitar Master, die samen met de Westlandse coverband Square optreden.

Na deze optredens wordt de eerste popquiz gehouden, waarbij je een elektrische gitaar van Ibanez of een versterker van Koch kunt winnen. Voor de leek die zich nu afvraagt wat hier zo bijzonder aan is: dit zijn niet de minste merken! Goed je best doen dus!

Finale

De eerste professionele band die optreedt tijdens het festival, is Life’s Electric. Deze band uit Rotterdam speelt tussen 17.00 en 18.00 uur, waarna de finale van de eerste popquiz gehouden wordt. Vervolgens is het de beurt aan de leerlingen van The Guitar Master die met coverband Monkey Minds optreden.

Heb jij tijdens de eerste popquiz de winst aan je voorbij zien gaan? Dan kun je om 20.30 uur nog een poging wagen om één van de twee mooie prijzen te bemachtigen tijdens de tweede quiz. De finale hiervan is om 22.00 uur. Tussendoor speelt Stake van 21.00 tot 22.00 uur. Deze band stond voorheen bekend als Steak Number Eight.

Hoofdact

Als alle leerlingen hebben opgetreden en die prachtige gitaar en versterker nieuwe eigenaren gevonden hebben, is het de beurt aan de hoofdact: Green Lizard en Rudeboy sluiten het festival af tussen 22.30 en 23.30 uur.

Meer te weten komen over Masterfest? Check dan masterfest.nl.


Meer over WPC Nederland 3 ontdekken?

WPC Nederland 3 muziek

Vandaag gesloten

Lange Spruit 84, Wateringen

Bekijk meer:muziek

Ook interessant voor jou:

Masterfest Westland

Paul organiseert Masterfest, een rockfestival voor en door Westlanders

Een rockfestival organiseren, voor en door Westlanders. Dat is waar Paul en zijn vrouw Stefanie de Z...

Meer over

Doen

adv.