Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het programma van de Lichtjesavond in ‘s-Gravenzande

Door Kristianne van Blanken 10 december 2019

Op het Marktplein in ‘s-Gravenzande staat sinds vanmorgen (10 december) een enorme kerstboom. De lichtjes in de boom worden vrijdagavond (13 december) op een feestelijke manier ontstoken tijdens een speciale Lichtjesavond. Bekijk hier wat je deze avond kunt verwachten.

Het feest begint met een lampionnenoptocht, of beter gezegd: twee lampionnenoptochten. Er wordt namelijk om 19.00 uur op twee verschillende locaties gestart met lopen. Op beide locaties wordt verzameld vanaf 18.45 uur.

Voor een lampion moeten de deelnemers zelf zorgen. Je kunt er eventueel één kopen bij Top1Toys in de Van de Kasteelestraat.

Samen naar het Marktplein

De ene optocht start bij Okidoki aan de Koningin Julianaweg (nummer 59 A). Vanaf daar gaat de optocht door de Van der Kest Wittenstraat, de Meester Schokkingstraat, de Van de Kasteelestraat, de Pompe van Meerdervoortstraat, de Oudelandstraat en de Langestraat.

De andere optocht begint bij Sonnevanck aan de Viottastraat (nummer 2). Vanaf daar wordt via de Obrechtlaan, de Vestdijklaan, de Zandeveltweg en de Dresdenweg koers gezet richting de Langestraat. In de Langestraat komen beide optochten bij elkaar, om samen verder te gaan naar het Marktplein.

De organisatie vraagt bewoners en winkeliers langs de route om hun lichten te doven en brandende kaarsjes voor het raam te zetten.

Lichtjes

De optochten komen samen aan op het Marktplein, waar met muziek afgeteld wordt naar het moment waarop de lichtjes in de kerstboom aan gaan. Daarna is er voor alle deelnemers warme chocolademelk (maar op = op).

Lees ook:

High tea De Bongaard winactie indebuurt Westland

Niet vergeten: Je kunt nog steeds kans maken op een high tea voor 2 personen bij De Bongaard

Eindeloos thee lurken en de meest heerlijke zelfgemaakte hapjes smikkelen. Zoet én hartig. Wie wil d...
Koopzondag Westland 's-Gravenzande

7x Té leuke vacatures in Westland

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de mooiste gemeente van Nederland? We helpen je graag op weg e...
Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk

Gaaf! Hier kun je binnenkort overdekt schaatsen tussen de winkels

Schaatsen tussen de winkels en nog overdekt ook: het kan vanaf aanstaande vrijdag (13 december) in N...

adv.