Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe expositie is vanaf vandaag te bewonderen in museum De Timmerwerf

Door Kristianne van Blanken 20 juli 2019

De expositie ‘Pompen of verzuipen’ in museum De Timmerwerf in De Lier heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe tentoonstelling. Hier wordt werk van de Lierse Amateur Kunstenaars gepresenteerd. De zogenoemde LAK-expositie is vanaf vandaag (20 juli) te bezoeken. 

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat de kunstwerken van LAK tentoongesteld worden in De Lier. Jarenlang gebeurde dit tijdens de feestweek in het gemeentehuis van het dorp. De laatste jaren wordt de expositie in De Timmerwerf gehouden.

Er worden niet alleen schilderijen getoond, maar ook bijvoorbeeld keramiek en foto’s. ‘Het is verrassend om te zien hoeveel dorpsgenoten over creatieve talenten blijken te beschikken en hoe divers hun kunstwerken zijn’, verklapt De Timmerwerf alvast.

Officieel geopend

De LAK-tentoonstelling is gisteravond (19 juli) officieel geopend in het bijzijn van genodigden. Publiek is vanaf vandaag tot en met 31 augustus elke zaterdag welkom.

‘Er zal steeds één van de exposanten aanwezig zijn om meer werk te tonen en daarbij uitleg te geven’. De eer is vandaag aan schilders Peter Dukker en Peter Verbeek, die van 11.00 tot 16.00 uur in het museum te vinden zijn.

Lees ook:

Gerda Gunneweg Museum De Timmerwerf De Lier

Gerda zet zich met hart en ziel in voor museum De Timmerwerf: ‘Zonde als dit verdwijnt’

Je loopt er langs als je naar theetuin De Bongaard wandelt, maar toch weten nog steeds veel mensen n...

Meer over

Doen Nieuws

adv.