De verveling tegengaan: deze kinderopvang organiseert supertoffe activiteiten

Aangeboden door Kinderopvang De Lange Keizer

Kinderopvang de Lange Keizer, activiteiten voor kinderen (Dom in de Lier)
Kinderopvang de Lange Keizer heeft allerlei leuke activiteiten voor kinderen bedacht. (Foto: Kinderopvang de Lange Keizer)

Nu de scholen, kinderboerderijen, bioscoop en speeltuinen dicht zijn en we zo veel mogelijk binnen moeten blijven ligt de verveling op de loer. Gelukkig blijven er nog genoeg leuke dingen over om te doen met de (klein)kinderen. Kinderopvang de Lange Keizer helpt je een handje.

Kinderopvang de Lange Keizer vindt het ontzettend jammer dat de naschoolse opvang nog niet voor iedereen open mag. “Er is wel noodopvang, maar dit is maar voor een handjevol kinderen”, legt Ilona, locatiemanager in De Lier, uit. “Wij vinden dat elk kind in zijn vrije uren iets leuks moet kunnen doen.”

Leuke naschoolse activiteiten

Daarom heeft het team van De Lange Keizer leuke activiteiten verzonnen, voor thuis of buiten. Ze zijn bedoeld voor alle kinderen in De Lier en omstreken en vind je op de website van de Lange Keizer. Hieronder zetten we er een paar voor je op een rij.

Dans mee met Dance Innovation!

Trek je dansschoenen aan en dans online mee met een choreografe! De Lange Keizer heeft een dansfilmpje van dansschool Dance Innovation in De Lier online gezet. Choreografe Rosanne doet de dans voor, zodat kinderen het kunnen nadansen. Natuurlijk wil de Lange Keizer alle dansmoves graag bewonderen, dus film de dans van je (klein)kind en stuur het op.

Fotobingo

Ook organiseert Kinderopvang de Lange Keizer een fotobingo. Er zijn twee verschillende bingokaarten. Op deze bingokaarten staan foto’s van allerlei bekende plekken in De Lier. Het idee is dat je naar deze plekken toe gaat en daar een vrolijke foto maakt. Voor het bonusplaatje maak je een foto op jouw eigen favoriete plek in De Lier!

Houd jij wel van een wedstrijdje? Neem dan allebei een andere fotobingokaart en kijk wie als eerste bij de verschillende plekken op de foto is geweest.

Winactie

Heb je een leuke foto of video van fraaie dansmoves, de fotobingo of van één van de andere activiteiten op de website? Stuur die dan op naar [email protected]. Wie weet komen deze op de website te staan én win je ook nog een leuke ‘groene’ prijs.

Benieuwd naar alle activiteiten? Op de website van de Lange Keizer vind je ze allemaal.

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “5 x Leuk om te doen in Westland volgens locals”

5 x Leuk om te doen in Westland volgens locals

Ga naar “Video: Wij gingen spelen bij Peppa Pig en zo zag dat eruit”

Video: Wij gingen spelen bij Peppa Pig en zo zag dat eruit

Ga naar “Weekendtip: vogeltjes tellen tijdens de Nationale Tuinvogeltelling”

Weekendtip: vogeltjes tellen tijdens de Nationale Tuinvogeltelling

In onze gids