Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van skatewedstrijd tot Italiaanse taferelen: hier moet je dit weekend zijn!

Door Kristianne van Blanken 14 juni 2019

Yes, het is weer bijna weekend! Twijfel jij nog wat je tijdens je vrije dagen moet gaan doen? Check dan hier wat er allemaal te doen is in Westland!

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Skateboarden in ‘s-Gravenzande

Skateboarden in 's-Gravenzande
Beeld: ANP

Skateboarders en liefhebbers van deze sport kunnen vanmiddag terecht in het skatepark aan de Zandeveldweg in ‘s-Gravenzande. Daar houdt Dreams uit Ter Heijde een zogenoemde skatejamm, een skatewedstrijd. De wedstrijd duurt van 16.00 tot 20.00 uur en inschrijven kan vandaag. Deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie op Facebook.


Meer over Dreams Surf & Skateshop ontdekken?

Dreams Surf & Skateshop sportwinkels

Karel Doormanweg 23, Ter Heijde

Bekijk meer:sportwinkels

Italiaanse dag in ‘s-Gravenzande

Op het Marktplein in ‘s-Gravenzande kun je je zaterdag in Italiaanse sferen begeven. Hier wordt van 11.00 tot 17.00 namelijk een Italiaanse dag gehouden. Foodtrucks met Italiaanse lekkernijen zullen hierbij niet ontbreken. Verder wordt er onder meer een fotowedstrijd gehouden en zijn er vanaf 13.00 uur allerlei activiteiten voor kinderen.

Meer informatie vind je via Facebook.

Dag van de bouw

Ter gelegenheid van de ‘Dag van de bouw’ worden morgen bouwprojecten door het hele land opengesteld voor publiek. Zo ook in Ter Heijde, waar het luxe appartementencomplex De Admiraal gebouwd wordt aan het Willem III-plein. Hier kun je tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen.

 

Vaderdag

Het is zondag Vaderdag en hier wordt door de lokale ondernemers flink op ingespeeld. Met leuke acties bijvoorbeeld, en verschillende activiteiten. Zo is er zaterdag in het centrum van Naaldwijk tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te beleven. Je kunt met je vader én een stoere racewagen op de foto op het Wilhelminaplein, je kunt het spelletje ‘spijkerbroekhangen’ doen in de Molenstraat of meedoen aan de ‘junglegames’ in de Rembrandtstraat.

Check voor alle activiteiten de website van Naaldwijk Winkelrijk.

 

Lees ook:

Westlands Museum

4x Een verrassend bezoek aan een Westlands museum

Wist jij dat je in Westland ook heel goed terecht kunt om een gaaf museum te bezoeken? Trek er eens ...

Laat je meenemen door het Westland met één van deze vijf fietsroutes

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.