Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

8x Activiteiten die je dit weekend niet mag missen!

Door Kristianne van Blanken 6 september 2019
Ben je er nog niet helemaal uit wat je dit weekend met al die vrije tijd moet gaan doen? Check dan hier wat er van 6 tot en met 8 september te beleven valt in en rondom Westland!
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Rondje Poeldijk

Feestweek Poeldijk Rondje Poeldijk
Beeld: ANP

In Poeldijk is de jaarlijkse feestweek in volle gang. Je kunt hier vandaag (6 september) onder meer terecht voor de After Summer Party, morgen (7 september) voor de groente- en fruitrace en zondag (8 september) voor de braderie in het centrum.

Lees meer over het programma van het Rondje Poeldijk in ons eerdere artikel.

Bridgen in De Lier

Bridge in De Lier
Beeld: ANP.

Ben jij wel te porren voor een potje bridge? Doe dan morgen (7 september) mee aan het nieuwe bridge-evenement in De Lier, het zogenoemde (Bridge-)Rondje De Lier. Daarbij wordt op vier verschillende locaties in het dorp gekaart. De prijsuitreiking is omstreeks 16.30 uur in ’t Centrum.

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van B.C. De Brede Lee.

Podium Westland 2019

Podium Westland
Beeld: Podium Westland

De liefhebber van kunst en cultuur kan zijn hart morgen (7 september) ophalen tijdens Podium Westland 2019 in het centrum van Naaldwijk. Hier worden van ’s morgens tot ’s avonds verschillende workshops, voorstellingen en optredens verzorgd. En het leuke is dat je hier helemaal gratis van kunt genieten!

Zie voor het programma van Podium Westland ons eerdere artikel.

Presentatie jaarboek Oud-Westland

In het jaarboek kun je het levensverhaal van Fulps Vincentinus Valstar (1879-1944) uit Naaldwijk lezen. Hij was tuinder, maar voerde ook allerlei bestuurlijke activiteiten uit.

Het Genootschap Oud-Westland presenteert morgen (7 september) het Jaarboek 2019. Hier staan persoonlijke verhalen in, maar ook bijvoorbeeld informatie over de bevolkingsgroei van Westland door de eeuwen heen.

De presentatie is in de aula van ISW Hoogeland in Naaldwijk en ook als je geen lid bent van het genootschap, ben je welkom. De deur gaat om 15.30 uur open en de presentatie start om 16.00 uur.

Feesten op het strand

Pump up the Bass bij Jamm Beach
Beeld: ANP

Houd jij wel van een feestje op het strand? Dan heb je morgen (7 september) de keuze uit maar liefst drie opties die zeker aan te fietsen zijn. Zo wordt bij Jamm Beach in Ter Heijde ’30andup!’ gehouden, kun jij bij BeachLine in ‘s-Gravenzande naar ‘Entrance at the Beach’ en kun je bij Beachclub Royal in Hoek van Holland naar ‘Senc Senc Senc’.

Lees meer over deze drie strandfeesten in ons eerdere artikel. 

Boekpresentatie mét hapjes

In restaurant Bij5 in Naaldwijk wordt zondag (8 september) het boek ‘Doe effe gezond’ gelanceerd. Het boek is geschreven door twee Westlandse diëtisten: Monique Ammerlaan en Marjolein van Dop. Zij hebben in Naaldwijk hun eigen praktijk ‘Lijfstijl diëtisten’.

De boekpresentatie is van 16.30 tot 18.30 uur en het is verstandig om voorafgaand hieraan niet teveel te eten. Je krijgt namelijk alvast wat hapjes uit het boek te proeven. Als dat geen goed vooruitzicht is!

Zie voor meer informatie en om kaarten te bestellen het evenement op Facebook.

 

Lees ook:

Let op! Deze snelweg gaat dit weekend dicht vanwege werkzaamheden

Weggebruikers opgelet! De A4 tussen Den Haag en Rotterdam is dit weekend (van 6 tot 9 september) ged...

De nieuwe Westlandroute is af en De Lier is weer beter bereikbaar per fiets

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.