Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x Dit kun je dit weekend in Westland gaan doen

Door Kristianne van Blanken 6 december 2019

Het is weer bijna weekend! En dat betekent tijd om leuke dingen te gaan doen. Bekijk hier wat er in Westland en omgeving allemaal te beleven valt van 6 tot en met 8 december.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt in Naaldwijk

Kerstmarkt Westland 2019
Beeld: Kerstmarkt Oude Kerk Naaldwijk.

In de Oude Kerk in Naaldwijk gaat vandaag (6 december) om 12.00 uur de kerstmarkt van start. Je kunt tot 18.00 uur langs de kraampjes met leuke cadeautjes struinen. Ook worden er verschillende workshops voor kinderen gehouden.

En heb je vandaag eigenlijk geen tijd? Geen probleem! Ook morgen (7 december) is de kerstmarkt nog open en wel van 11.00 tot 17.00 uur.

Vuurwerk kijken

Beeld: ANP.

In de Berghaven in Hoek van Holland wordt Sinterklaas vanavond (6 december) uitgezwaaid. Tijdens deze uittocht kun je kijken naar prachtige vuurwerkshow.

Je leest meer over deze show in ons eerdere artikel.

Kerstverhalen in het museum

Beeld: Museum De Timmerwerf.

In museum De Timmerwerf in De Lier worden morgen (7 december) kerstverhalen voorgelezen aan kinderen. Dit gebeurt tussen 13.00 en 16.00 uur.

In het museum in de Hoofdstraat is momenteel de expositie ‘Kerst zonder grenzen’ te zien. Twee verzamelaars nemen je met onder meer kerststallen mee in het kerstverhaal. Voor kinderen is er een speciale kinderhoek, waar boekjes gelezen kunnen worden en met een kerststal gespeeld kan worden.

De expositie is nog tot 25 januari elke zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur in het museum te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van het museum.


Meer over De Cultuurschuur ontdekken?

De Cultuurschuur theaters

Zwartendijk 11, Monster

Bekijk meer:theaters

De allerlaatste tokkelvlucht

Beeld: Thierry Schut.

Voor de laatste keer wordt er morgenmiddag (7 december) getokkeld aan de Madeweg. Iedereen die wil, kan voor 7,50 euro van de tokkelbaan af. Vind je dit net iets te spannend? Dan kun je voor hetzelfde bedrag ook boogschieten en marshmallows roosteren boven een kampvuur.

De aller-, allerlaatste vlucht wordt per opbod verkocht. Het geld dat met dit slotevenement bij elkaar wordt gebracht, gaat naar de stichting Kidz for Kidz. Die zet zich in voor kinderen met kanker.

Aanmelden kan via dit formulier.

O dennenboom

Je kunt dit weekend natuurlijk ook een kerstboom kopen. Maar dan moet je wel weten waar je die perfecte den op de kop tikt.

Je leest er alles over dit overzicht.

En wil jij weten hoe je jouw boom zo lang mogelijk mooi houdt? Kerstbomenverkoper Twan legt het uit:

Twan (21) verkoopt kerstbomen: ‘Ik kreeg ondernemen met de paplepel ingegoten’

Twan Zwinkels is nog maar 21 jaar oud, maar runt al drie jaar de Heulse Kerstbomenverkoop. Hij verte...

Lekker lachen op zondagmiddag

In De Cultuurschuur in Monster treedt zondagmiddag (8 december) Rop Janze op. Hij verzorgt een hilarisch cabaretprogramma waarbij verschillende liedjes en gedichten de revue passeren. Het is tevens een soort oudejaarsconference. Rop blikt terug op het afgelopen jaar en kijkt alvast vooruit naar volgend jaar. Kijk voor meer informatie over deze show op de website van De Cultuurschuur.

De voorstelling begint om 16.00 uur en toegang kost 7 euro, inclusief koffie. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via [email protected].


Meer over Intratuin ’s Gravenzande ontdekken?

Intratuin ’s Gravenzande tuincentra

Gesloten09:30 - 18:00

Monsterseweg 129, 's-Gravenzande

Bekijk meer:tuincentra

Kalkoen proeven in ‘s-Gravenzande

Duco en Cor. Beeld: Lekkerekalkoen.nl.

In ‘s-Gravenzande kun je dit weekend (van 6 tot en met 8 december) kennismaken met Duco en Cor van lekkerekalkoen.nl. Zij staan bij de Intratuin in ‘s-Gravenzande en laten je met liefde alvast een stukje kalkoen proeven. Smaakt dat wel en wil jij met kerst zelf een kalkoen op het menu hebben staan? Dan kun je alvast een bestelling doen, waarna je je kalkoen tijdens de speciale Kalkoen Drive-in op 24 december op kunt halen.

Je leest meer over deze drive-in in ons eerdere artikel.

Lees ook:

Zo werd gisteren in Westland Sinterklaas gevierd

Eindelijk is het zover, het is 5 december! Pakjesavond staat op het punt van beginnen, maar op heel ...

Super jammer! De eigenaar van deze horecazaak stopt ermee

Op de fiets naar je werk! 5x de nieuwste vacatures in Westland

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.