Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x Workshops en cursussen die binnenkort in Westland gegeven worden

Door Sanne Bakker 10 september 2019

Ben jij er aan toe om weer eens iets nieuws te leren? Of zoek je een nieuwe hobby? Wij zetten de meest uiteenlopende workshops en cursussen die binnenkort in Westland gegeven worden voor je op een rijtje!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Boeket binden voor thuis

Bij de Pluktuin in Naaldwijk kun je een boeket leren binden met allerlei mooie nazomerbloeiers. Hortensia’s, dahlia’s, grassen, bessen en bottels zullen daarbij zeker niet ontbreken.

De workshop wordt gehouden op donderdag 12 en vrijdag 13 september vanaf 10.00 uur. Ontvangst met koffie met iets zoets erbij en een lunch zijn bij de prijs van €35,50 inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op depluktuin.nl.


Meer over De Pluktuin – het Natuur Atelier ontdekken?

De Pluktuin – het Natuur Atelier workshops

Vandaag gesloten

Kleine Achterweg 28, Naaldwijk

Bekijk meer:workshops

Zwemmen zoals Maarten 

Beeld: ANP

Wil jij net zo goed leren zwemmen als Maarten van der Weiden? Of gewoon je borstcrawl iets verbeteren? Start dan met deze borstcrawlcursus, waarbij je in twaalf weken tijd de volgende zaken traint: je ligging, je beenslag, je armslag, je ademhaling en je totale slag.

De cursus wordt gegeven in Maesemunde (’s-Gravenzande), Vreeloo (De Lier), De Hoge Bomen (Naaldwijk) en De Schilp (Rijswijk). Je kunt starten op verschillende data in september en oktober. Voor de hele reeks lessen betaal je €180,-.

Kijk voor meer informatie op mijnzwemcoach.nl/cursussen?location=Naaldwijk.

Portret tekenen en schilderen

Beeld: ANP

Voor het tekenen van een portret kun je allerlei technieken en materialen gebruiken. Bij beeldend kunstenaar en docent Mona van Almenkerk leer je de fijne kneepjes van dit vak, ook als je nog nooit eerder hebt getekend! En profile tekenen of juist en face, emoties overbrengen, schaduw maken, de juiste lichtinval weergeven en werken met kleur: je leert het allemaal.

De cursus wordt op zes maandagmiddagen gegeven in het atelier aan de Naaldwijkseweg in ’s-Gravenzande. De eerste les is op 14 oktober. Voor de zes lessen betaal je €115,- en materiaal is daarbij inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op monartiste.nl.

Het perfecte sportplaatje maken

Beeld: ANP.

Wil jij mooie actiefoto’s maken van (top)sporters in actie? Dan is deze fotocursus misschien wel iets voor jou! Twee fotografen begeleiden je bij het vastleggen van snelle bewegingen.

De cursus begint op 30 oktober met een theorieles. Je brengt vervolgens met de docenten bezoekjes aan verschillende sportevenementen, waar je de theorie in de praktijk kunt brengen. Deelname kost je €145,-.

Kijk voor meer informatie op fotocursuswestland.nl.

Een houten object maken voor in huis

Beeld: ANP.

Werd jij op vakantie helemaal enthousiast van die mooie houten tapasplank? Kom dan zaterdag 2 november naar de Cultuurschuur in Monster, waar je van steigerhout een leuk object voor in of rondom je huis kunt maken. Je mag zelf zagen, schuren en boren en krijgt vier uur lang de tijd om iets moois te maken. Naar eigen idee, maar je kunt ook voorbeelden namaken.

De cursus steigerhout bewerken wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur en kost €35,-. Een hapje, een drankje, materiaal en begeleiding zijn daarbij inbegrepen.

Zie voor meer informatie het evenement op Facebook.


Meer over De Cultuurschuur ontdekken?

De Cultuurschuur theaters

Zwartendijk 11, Monster

Bekijk meer:theaters

Lees ook:

Stichting Avavieren

Fotoserie: Zo zag de vakantieweek van Avavieren eruit

Genieten en ontzorgen, dat deden vele kinderen met een beperking en hun familieleden en verzorgers d...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.