Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

112 Veiligheidsdag in Westland: dit is er te doen

Door Kristianne van Blanken 7 oktober 2019

Het belooft een spektakel te worden voor jong en oud, de Veiligheidsdag 2019. Die wordt zaterdag (12 oktober) gehouden in Honselersdijk om jou een inkijkje te geven in het werk van de hulpdiensten. 

Je kunt dan plaatsnemen in een politie-auto of een ambulance van binnen bekijken. Of kijken naar één van de spectaculaire demonstraties. Ook worden tijdens deze dag de jaarlijkse brandweerwedstrijden gehouden, waarbij ploegen bestaande uit vrijwilligers van de brandweer strijden om de winst. Verder kun je rondstruinen op de informatiemarkt, waar je meer te weten komt over bijvoorbeeld de buurtpreventie.

Aan het eind van de dag weet jij als het goed is beter wat het werk van de hulpverleners precies inhoudt en hoe de hulpdiensten samenwerken.

Burgemeester

Onze burgemeester Bouke Arends opent de Veiligheidsdag om 10.30 uur officieel. Hij doet dit samen met de burgemeester van Midden-Delfland, Arnoud Rodenburg.

Het evenement wordt gehouden op het terrein van Royal FloraHolland in Honselersdijk en de organisatie ligt in handen van de gemeente Westland, Politie eenheid Den Haag, Brandweer Haaglanden en de gemeente Midden-Delfland. Toegang is gratis en de Veiligheidsdag duurt tot 16.00 uur.

Bij deze sportschool in Westland kun je binnenkort 24/7 trainen

Schrik jij weleens midden in de nacht wakker met een dringende behoefte om even lekker te gaan sport...

Basisschooljuf Claudia gooide het roer om en geeft nu yoga-, pilates- en bootwalkles

Betaald parkeren bij het strand: Zo gaan we het doen

Meer over

Doen

adv.