Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10x Activiteiten waar je dit weekend in Westland bij kunt zijn!

Door Kristianne van Blanken 3 oktober 2019

Yes! Het weekend staat weer voor de deur! De meeste mensen zullen nog één dagje moeten werken, maar alvast nadenken over de weekendplannen kan natuurlijk prima! Daarom zetten wij de leukste activiteiten die van 4 tot en met 6 oktober in Westland gehouden worden in Westland voor je op een rijtje.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Bazar De Kiem

Bazar De Kiem, van de protestantse gemeente in ‘s-Gravenzande, bestaat dit jaar 50 jaar. Dit wordt deze week (van 3 tot en met 5 oktober) groots gevierd. Vrijdag staan onder meer de kinderbingo en het Rad van Avontuur op het programma. Zaterdag staat in het teken van ‘Sport en spel’ voor kinderen.

Zie ons eerdere artikel voor het volledige programma van de bazar.

Beeld: Bazar De Kiem.

Proud2BFout

Def Rhymz. Beeld: ANP.

Je kunt het weekend vrijdag (4 oktober) feestend inluiden bij Proud2BFout op het nieuwe evenemententerrein bij de Wollebrand in Honselersdijk. Tijdens dit foute feest wordt tussen 17.00 en 01.00 uur onder meer opgetreden door Def Rhymz, Edwin van de Toolen en Darkraver.

Kijk voor tickets en meer informatie op 2bevents.nl.

Open Huizen Dag

Beeld: ANP.

Ben jij op zoek naar een nieuw huis? Dan is zaterdag (5 oktober) een goede dag om er op uit te trekken! De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) houdt dan namelijk de Open Huizen Dag. Ook in Westland zetten vele huiseigenaren hun deuren voor je open.

Bekijk hier waar en hoe laat je jouw lievelingshuis kunt bekijken.

Breeje Durp Oldtimer festival 2.0

Ben jij een liefhebber van auto’s, tractoren, motoren of brommers van 30 jaar of ouder? Om te zien of om in te rijden? Dan is het centrum van ‘s-Gravenzande zaterdag (5 oktober) voor jou the place to be! Hier wordt namelijk het Breeje Durp Oldtimer festival 2.0 gehouden.
Er worden twee ritten, voor auto’s en voor brommers, uitgezet in de omgeving. Verder zijn er onder meer race-simulatoren en een springkussen.
Het evenement wordt op het Marktplein en het Graaf Willem II-plein gehouden. Kijk voor het volledige programma op de website van ‘s-Gravenzande Stad aan Zee.
Beeld: ‘s-Gravenzande Stad aan Zee.

Lancering van prentenboek

In The Read Shop in Naaldwijk wordt zaterdag (5 oktober), ter gelegenheid van de Kinderboekenweek, het prentenboek ‘Tim in de Trein’ gelanceerd. De auteur, Astrid Reijman, neemt om 13.30 uur het woord. Ze vertelt dan meer over de boeken die zij schreef en leest hier iets uit voor. Na afloop kun je een handtekening krijgen.

‘Tim in de Trein’ is het tweede boek van Astrid Reijman. Eerder publiceerde ze al ‘Tim zoekt een instrument’.


Meer over The Read Shop – Wilhelminaplein ontdekken?

The Read Shop – Wilhelminaplein boekhandels

Gesloten09:00 - 17:30

Wilhelminaplein 11, Naaldwijk

Bekijk meer:boekhandels

Jubileumfeest Muziekcentrum Westland

Beeld: Muziekcentrum Westland.

Muziekcentrum Westland (MCW) bestaat dit jaar 5 jaar en om dit te vieren wordt er zaterdag (5 oktober) een jubileumfeest gehouden in Pax aan de Verdilaan (nummer 2) in Naaldwijk. Hier treden tussen 20.30 en 00.15 uur Pangea, Deaf Minds, Loch Out en de All Starts van MCW op.

Open Dag bij Stichting on Wheels

De Stichting on Wheels in Maasdijk, die onder meer aangepaste vervoer- en kampeermiddelen verhuurt, houdt zaterdag (5 oktober) een Open Dag. Je kunt dan de aangepaste campers komen bekijken. Deze zijn allemaal toegankelijk gemaakt voor rolstoelen.

Kijk voor meer informatie op stichtingonwheels.nl.

Beeld: Stichting on Wheels.

 

 

Oktoberfest Naaldwijk

Oktoberfest Naaldwijk
Beeld: ANP.

Net zoals Proud2BFout, wordt Oktoberfest Naaldwijk op het nieuwe evenemententerrein bij De Wollebrand in Honselersdijk gehouden. Maar dan een dag later, namelijk op zaterdag (5 oktober). Pak je dirndl of lederhose maar alvast uit de kast en vier dit Duitse feestje tussen 17.00 en 01.00 uur mee!

Kijk voor meer informatie en om alvast je kaarten te bemachtigen op 2bevents.nl.

Route 61

Ben jij een liefhebber van blues? Kom dan zaterdag (5 oktober) naar De Cultuurschuur in Monster voor het optreden van Route 61. De band speelt zowel covers als eigen werk.

De tekst gaat door onder de afbeelding. 

Beeld: De Cultuurschuur.

Het optreden begint om 20.30 uur en toegang kost je 7 euro. Een kopje koffie is daarbij inbegrepen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].


Meer over De Cultuurschuur ontdekken?

De Cultuurschuur theaters

Zwartendijk 11, Monster

Bekijk meer:theaters

3 Double Dutch

Beeld: De Cultuurschuur.

Van funk tot pop, reaggae en rock: het komt zondagmiddag (6 oktober) allemaal voorbij tijdens het optreden van 3 Double Dutch in De Cultuurschuur in Monster. Marcel van Rijn, José Groenewegen en Rob Snik laten je dansen op de meest swingende covers.

Het optreden begint om 16.00 uur en toegang kost 7 euro. Daarvoor krijg je ook een lekker kopje koffie of thee. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees ook:

4x Woningen die maximaal 200.000 euro kosten

De huizenprijzen rijzen de pan uit. Heb je een beperkt budget, dan is ook je keuze beperkt. Zo staan...

Jeugdsentiment! Ook volwassenen kunnen nu apenkooien in Westland

Winactie! Maak kans op een indebuurt-stedentrip

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.