Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacature-alert! De leukste Westlandse vacatures van deze week

Door Kristianne van Blanken 31 mei 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan in de mooiste gemeente van Nederland? Wij helpen je graag op weg en zetten vijf leuke vacatures in Westland op een rij. Zit jouw droombaan er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Chauffeur/bezorger

Zit jij het liefst de hele dag op de weg? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben we een leuke vacature voor je gevonden. Bakkerij van den Berg is namelijk op zoek naar een chauffeur/bezorger.

Kijk voor meer informatie op deze website.

 

Marketing & sales manager

We kwamen deze vacature tegen, waarin een marketing & sales manager gevraagd wordt. Lijkt die functie jou wel wat? Reageer dan uiterlijk 24 juli.

Vervuld

Marketing & Sales Manager

Fulltime - Geplaatst op 31 mei 2020

Elektromonteur tuinbouw

Zoek jij een baan als elektromonteur? Kijk dan eens naar deze vacature, waarin een elektromonteur tuinbouw gevraagd wordt. Reageren op deze functie kan tot en met 25 juli.

Vervuld

Elektromonteur Tuinbouw

Fulltime - Geplaatst op 31 mei 2020

Medewerker ontbijt/housekeeping

Unicum Elzenhagen in Poeldijk is op zoek naar een medewerker ontbijt/housekeeping voor in het hotel. Meer informatie vind je via Facebook. Ook kun je telefonisch contact opnemen via 0645274748 om meer te weten te komen over deze baan.

 

Loodgieter

Ben jij loodgieter, heb je de nodige ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is installatiebedrijf Herpers op zoek naar jou. Je vindt de vacature die bij dit bedrijf open staat via deze website.

Meer vacatures?

Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.