Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun jij onze Westlandse ondernemers in deze moeilijke tijd steunen

Door Kristianne van Blanken 18 maart 2020

De verspreiding van het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en bezorgt ondernemers de nodige kopzorgen. Horecazaken en sportclubs blijven voorlopig gesloten en veel ondernemers zien klanten weg blijven. Maar onze Westlandse ondernemers zijn niet voor niets Westlanders en komen met allerlei creatieve oplossingen om jou als klant toch zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In dit overzicht zie je hoe je de Westlandse ondernemer in deze moeilijke tijd kunt steunen en de komende tijd zullen we de mogelijkheden zo goed mogelijk proberen uit te lichten. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Haal een maaltijd af

Heb je in deze gekke tijd even geen zin om uitgebreid te koken of om uitgebreid boodschappen te doen? Dan kun je gelukkig nog steeds maaltijden afhalen bij de verschillende restaurants in Westland. Bij restaurants waar dit voor de uitbraak van het coronavirus al kon, maar ook bij zaken waar dit voorheen niet mogelijk was.

Zo kun je in ‘s-Gravenzande iets lekkers afhalen bij onder meer Het Galjoen, De Herberg, De Parel, De Oranjehoek en Jasutin. In De Lier ben je welkom bij onder meer Snackers en cafetaria ’t Puntje. In Naaldwijk onder meer bij Tramhuisje, Fratelli en Inn Naeldwijk. In Wateringen onder meer bij Scrumpy en de Bonte Haas. In Poeldijk bijvoorbeeld bij Snacktaria ’t Harkje. In Honselersdijk onder meer bij Family Treffers. In Monster bijvoorbeeld bij broodjeszaak HOP en in Maasdijk staat bijvoorbeeld het personeel van eetcafé Westgaag voor jou klaar.

 

Ben of ken jij een ondernemer die juist nu wel wat meer aandacht kan gebruiken? Vanwege een speciale actie of gewoon om te delen hoe het nu gaat? Laat het ons weten via [email protected], want dan komen we graag met jou in contact.  

Laat een maaltijd thuis bezorgen

Onze Westlandse ondernemers denken ook aan de mensen die het liefst zo veel mogelijk thuis blijven. Veel restaurants bezorgen nu namelijk maaltijden, ook restaurants die dat voorheen helemaal niet deden.

Via onder meer de volgende restaurants kun jij een maaltijd thuis laten bezorgen: Inn Naeldwijk en Tramhuisje in Naaldwijk, Jasutin, De Parel en De Oranjehoek in ‘s-Gravenzande, Scrumpy en de Bonte Haas in Wateringen, Snacktaria ’t Harkje in Poeldijk, Family Treffers in Honselersdijk en broodjeszaak HOP in Monster.

Koop bij de lokale ondernemer

Onder meer via de facebookpagina Winkelcentrum ‘s-Gravenzande wordt opgeroepen om vooral de lokale ondernemer te blijven steunen. ‘Zij nemen alle voorzorgsmaatregelen om je veilig van dienst te zijn’.

En daarbij wordt ook samengewerkt. Zo is Brownies&downieS in ‘s-Gravenzande voorlopig gesloten, maar dat betekent niet dat je voorlopig helemaal geen brownies van dit restaurant meer kunt eten. Deze worden namelijk nu bij Kaasmeester Richard in hetzelfde dorp verkocht. ‘Nu kunnen jullie alsnog van onze overheerlijke brownies genieten én ons supporten’, aldus Brownies&downieS.

Cadeaubonnen

Er zijn ook ondernemers die de deuren gesloten hebben, maar nog wel cadeaubonnen verkopen om toch zeker te zijn van inkomsten. Zo vraagt Lunchroom Bijzonder in De Lier om jouw steun in deze moeilijke tijd. Je kunt hier een Bijzonder Bon kopen waarmee je op een later moment van een lunch kunt komen genieten.

De Bijzonder Bonnen kunnen besteld worden via [email protected]. Gevraagd wordt om via e-mail je naam, adres en telefoonnummer door te geven, zodat de cadeaubon per post toegestuurd kan worden.

 

Ben of ken jij een ondernemer die juist nu wel wat meer aandacht kan gebruiken? Vanwege een speciale actie of gewoon om te delen hoe het nu gaat? Laat het ons weten via [email protected], want dan komen we graag met jou in contact.  

Laat ondernemers naar jou toe komen

Winkelen bij de lokale ondernemers kan gewoon nog steeds, maar ook aan de mensen die dit liever niet meer doen wordt gedacht. Verschillende ondernemers zijn bereid om met hun producten naar jou toe te komen.

Poleij bezorgt boodschappen

Keurslager Poleij in ‘s-Gravenzande was al van plan om per april boodschappen te gaan bezorgen, maar doet dit vanwege het coronavirus nu al. Aan de webshop wordt nog gewerkt en totdat deze af is, kun je bestellingen telefonisch (0174 – 440544) of per e-mail doorgeven.

Bestellingen worden bezorgd tussen 15.00 en 19.00 uur en betalen kan aan de deur via pin. Bestellingen worden bij een besteding van minimaal 25 euro gratis afgeleverd, bij lagere bedragen worden bezorgkosten gerekend: 2,50 euro voor bezorgen in ‘s-Gravenzande, 5,00 euro voor bezorgen in Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster en Maasdijk en 7,50 euro voor bezorgen in Poeldijk, Honselersdijk, Wateringen, De Lier en Kwintsheul.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CORONA- UPDATE Vanwege het Coronavirus hebben wij onze bezorgservice die vanaf 1 april gelanceerd zou worden vervroegd en bezorgen wij uw boodschappen vanaf nu bij u thuis. Heel Nederland gaat gebukt onder de corona-maatregelen. Werkt u thuis, wilt of kunt u de deur niet uit: wij bezorgen uw boodschappen bij u thuis tussen 15 en 19 uur. Onze webshop is er nog niet helemaal klaar voor, maar wordt zo snel mogelijk gelanceerd! Tot die tijd kunt u uw bestelling per mail of telefonisch doorgeven: [email protected] / 0174-440544 U kunt met pin betalen aan de deur. Bestellingen vanaf €25,00 bezorgen wij gratis. Voor kleinere bestellingen rekenen wij de volgende bezorgkosten: In ‘s-Gravenzande €2,50 Hoek van Holland/ Naaldwijk/ Monster/Maasdijk €5,00 Poeldijk/ Honselersdijk/ Wateringen/ De Lier/ Kwintsheul € 7,50 Uiteraard is de winkel ook gewoon open en nemen wij alle regels en richtlijnen mbt hygiëne in acht.

Een bericht gedeeld door Poleij Catering & Events (@poleij_catering_en_events) op

Sapbar Naaldwijk bezorgt vitamines

Kun jij in deze tijd wel wat extra vitamines gebruiken? Dan kun je een bestelling plaatsen bij Sapbar Naaldwijk, waar je onder meer verse sapjes kunt krijgen. Sapbar Naaldwijk bezorgt de bestellingen in Westland.

Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven: 0615388606. Bestel je voor minimaal tien euro? Dan wordt je bestelling gratis afgeleverd.

 

De 3 Winckels bezorgt broodjes

De 3 Winckels in Naaldwijk is voorlopig gesloten, maar je kunt wel van de broodjes en pasta’s van de zogenoemde smaakwinckel blijven genieten. Die worden op vrijdag en zaterdag bezorgd.

Blijf sporten!

Sportverenigingen zijn gesloten en contact met anderen moet zoveel mogelijk vermeden worden. Dat betekent ook dat in groepsverband sporten er voorlopig even niet in zit. Gelukkig hebben verschillende sportinstructeurs in Westland manieren gevonden waarmee jij toch fit kunt blijven.

Claudia biedt sportlessen via video’s aan

FitWestland
Beeld: Claudia van Ruijven.

Claudia van Ruijven is eigenaresse van FitWestland en verzorgt daarmee bootwalk-, pilates- en yinyoga-lessen. Omdat de lessen in groepsverband nu niet door kunnen gaan, heeft ze drie video’s opgenomen waarmee jij de drie lessen thuis kunt volgen.

Voor 8 euro heb je de drie lessen al in huis, je kunt ze bestellen door Claudia te bellen (0651041703) of een e-mail te sturen ([email protected]). En je hoeft deze lessen niet eindeloos te herhalen, volgende week en de week daarna komt Claudia weer met nieuwe lessen die jij aan kunt schaffen.

Dance For You geeft online dansles

Hoewel sportverenigingen voorlopig gesloten zijn, kun je dankzij Dansschool Dance For You, met vestigingen in Monster en Wateringen, toch dansles blijven volgen. En wel via YouTube.

De dansschool biedt live lessen aan via deze link. Bekijk hier het weekprogramma:

Maandag 16.00 – 17.00 uur: Desteney Urban kids
Maandag 18.30 – 19.30 uur: Lily Modern

Dinsdag 16.00 – 17.00 uur: Lize Urban kids
Dinsdag 18.30 – 19.30 uur: Pom Urban

Woensdag 16.00 – 17.00 uur: James Breakdance
Woensdag 18.30 – 19.30 uur: Serge Afro
Woensdag 19.30 – 20.30 uur: Serge Afro volwassen

Donderdag 16.00 – 17.00 uur: Valerie Modern 6+
Donderdag 18.30 – 19.30 uur: Melody Klassiek ballet

Vrijdag 16.00 – 17.00 uur: Lize Urban kids
Vrijdag 18.30 – 19.30 uur: Jesse Hiphop

Zaterdag 09.00 – 10.00 uur: Valerie Peuter/Kleuter ochtenddans

Instructiefilm

Verder plaatst Dance For You dagelijks om 12.00 uur een instructiefilm op Instagram, Facebook en Youtube.

Ben of ken jij een ondernemer die juist nu wel wat meer aandacht kan gebruiken? Vanwege een speciale actie of gewoon om te delen hoe het nu gaat? Laat het ons weten via [email protected], want dan komen we graag met jou in contact.  

Bestel je brood

Hamsteren gebeurt nog steeds in de supermarkten en daardoor kan het zomaar zijn dat je naast bijvoorbeeld brood grijpt. Wil je er toch zeker van zijn dat je niet zonder komt te zitten? Bestel dan brood bij één van onze Westlandse bakkers, dan kunnen zij zorgen dat jij niet mis grijpt.

 

Ben of ken jij een ondernemer die juist nu wel wat meer aandacht kan gebruiken? Vanwege een speciale actie of gewoon om te delen hoe het nu gaat? Laat het ons weten via [email protected], want dan komen we graag met jou in contact.  

Koop bij onze kwekers

Er worden als gevolg van het coronavirus véél minder bloemen verhandeld. Wil jij onze lokale ondernemers helpen? Koop dan bij de stalletjes van onze lokale kwekers. Een bloemetje bijvoorbeeld:

Ben of ken jij een ondernemer die juist nu wel wat meer aandacht kan gebruiken? Vanwege een speciale actie of gewoon om te delen hoe het nu gaat? Laat het ons weten via [email protected], want dan komen we graag met jou in contact.  

Lees ook:

Lief: Daniëlle en Justin startten Coronahulp Westland: ‘We zoeken nu mensen die hulp nodig hebben’

Waar de verspreiding van het coronavirus op zijn zachtst gezegd voor flink wat ellende zorgt, lijkt ...

Kinderopvang en scholen in Westland gesloten: Deze ouders mogen wel gebruik maken van opvang

Alle scholen en kinderopvanglocaties in Westland zijn gesloten. Door deze landelijke maatregel zitte...

Hartverwarmend: Westlanders bieden massaal hulp aan via #coronahulp

Het coronavirus is het gesprek van de dag in Westland en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijv...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.