Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de extra koopavonden en -zondagen in december in Westland

Door Kristianne van Blanken 30 november 2019

Kost het jou ook elk jaar weer moeite om alle cadeautjes voor de feestdagen op tijd binnen te hebben? Dan hebben we goed nieuws voor jou: de Westlandse ondernemers openen hun winkels in december extra vaak. Bekijk hier waar je deze maand tijdens de (extra) koopzondagen en -avonden welkom bent. Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Zondag 1 december

Wilde je er dit weekend het liefst al op uit om cadeautjes te scoren, maar had je gisteravond en vandaag eigenlijk geen tijd? Dan kun je morgen (1 december) tijdens de extra koopzondag mét Sinterklaas in Naaldwijk terecht. De winkels zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend en tussen 12.00 en 16.00 uur kun je de Pietenband tegenkomen. Natuurlijk blijft ook Sinterklaas niet achter, hij loopt rond door het centrum en neemt tussen 12.30 en 13.00 uur en van 15.30 tot 16.00 uur even plaats op zijn stoel in winkelcentrum De Tuinen.

Houd er tijdens deze extra koopzondag rekening mee dat horecagelegenheden en winkels zoals supermarkten andere openingstijden aan kunnen houden.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Zondag 15 december

Koopzondag Westland 's-Gravenzande

In het centrum van ‘s-Gravenzande kun je op zondag 15 december op jacht naar cadeautjes voor de feestdagen gaan. De winkels zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Zondag 22 december

Finley - Arrenslee Naaldwijk
Beeld: Naaldwijk Winkelrijk.

Net zoals op 1 december, is er op 22 december een extra koopzondag in Naaldwijk. Je kunt die dag tussen 12.00 en 17.00 uur je kerstcadeautjes inslaan én gratis een ritje met de arrenslee maken. Gaaf toch?

Die slee rijdt rond tussen 13.00 en 16.00 uur en instappen kan bij café de Slimmerick. Op het Havenplein is een winterterras waar je gezellig op je beurt kunt wachten.

Alsof het feest nog niet compleet is, komt ook de Kerstman deze dag naar het centrum van Naaldwijk toe. Samen met zijn Kerstdame gaat hij tussen 12.00 en 16.00 uur graag met je op de foto. Waar precies, dat is even lastig te zeggen. De Kerstman trekt namelijk met een mobiel podium door het centrum heen. Goed zoeken dus!

‘s-Gravenzande

Ook in ‘s-Gravenzande is het op 22 december koopzondag. De winkels zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Maandag 23 december

Koopavond Westland 's-Gravenzande
Bonjour Boutique in de Langestraat in ‘s-Gravenzande.

In het centrum van ‘s-Gravenzande wordt op maandagavond 23 december, de dag na de koopzondag in dit dorp dus, ook nog een kerstkoopavond gehouden. De winkels zijn dan in plaats van tot 17.30 uur, tot 20.00 uur geopend.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Zondag 29 december

koopzondag Naaldwijk

Extra koopzondagen of niet, op zondag 29 december zou je sowieso al welkom zijn om lekker te komen winkelen in Naaldwijk. Het is dan namelijk de laatste zondag van de maand en dat betekent dat de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend zijn.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Afwijkende openingstijden

Naaldwijk

Het is handig om te weten wanneer de extra koopzondagen en -avonden zijn, maar net zo handig is het natuurlijk om te weten wanneer de winkels vanwege de feestdagen juist (eerder) gesloten zijn.

5 december

Sinterklaas heeft op 5 december tot uiterlijk 17.00 uur (in plaats van tot 17.30 uur) de tijd om in Naaldwijk cadeautjes voor pakjesavond in te slaan. De medewerkers van de winkels willen immers ook op tijd klaar zitten om die avond de cadeautjes uit te pakken.

Kerst

In Naaldwijk sluiten de winkels op dinsdag 24 december vanwege kerstavond een half uurtje eerder dan gebruikelijk. Je hebt die dag van 09.30 tot 17.00 uur (in plaats van tot 17.30 uur) om je laatste kerstcadeautjes in huis te halen. In het centrum zijn de winkels vervolgens op eerste en tweede kerstdag (op 25 en 26 december) gesloten en dat geldt ook voor het centrum van ‘s-Gravenzande.

De winkels in het centrum van Naaldwijk gaan de dag ervoor, op maandag 23 december, juist iets eerder open. Dan kun je bij de meeste ondernemers al vanaf 10.00 uur (in plaats van vanaf 13.00 uur) terecht.

Oud en nieuw

Op oudjaarsdag (31 december) gaan de winkels in Naaldwijk een half uurtje eerder dicht, namelijk om 17.00 in plaats van om 17.30 uur. De dag erna, op nieuwjaarsdag (1 januari) zijn de winkels in dit centrum gesloten. Dat geldt ook voor het centrum van ‘s-Gravenzande.

Openingstijden

In Monster zijn geen afwijkende openingstijden in december, zo laat een woordvoerder van de BIZ weten. Wel is er op vrijdag 13 december een kerstmarkt in het centrum van het dorp. ”Dan zijn de meeste winkels ’s avonds ook open.” Je leest meer over de kerstmarkt in Monster in ons eerdere artikel.Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Bekend

In dit artikel zijn de openingstijden opgenomen die bij ons bekend zijn. Heb jij hier iets aan toe te voegen? Laat het ons weten via [email protected].

Let op: ondernemers mogen zelf bepalen of ze hun zaak langer of extra openen. Wil je op bezoek bij een specifieke winkel? Check dan even bij de winkel zelf (bijvoorbeeld op Facebook) of deze open is. 

Lees ook:

Kerstmarkt Westland

Alle kerstmarkten in onze regio op een rij

Kerstmarkten, Winterwonderland, de kersteditie van de Swan Market: er is in het kader van kerst in d...

13x Op deze plekken haal je al een kerstboom

Wil jij zo lang mogelijk van jouw uitbundig versierde kerstboom genieten? Dan kun je het beste zo sn...

Kijk en geniet! Bij De Carlton is het al kerst [VIDEO]

Het heerlijk avondje van Sinterklaas moet nog komen, maar stiekem hebben we ook al heel veel zin in ...


Meer over De Slimmerick ontdekken?

De Slimmerick

cafés

Geopend14:00 - 00:00

Havenplein 1, Naaldwijk

Bekijk meer:cafés

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.