Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportscholen nog dicht: snel en moeiteloos afvallen kan ook zo

Aangeboden door Body-line.nu 15 mei 2020

Nu sportscholen en -hallen zijn nog gesloten zijn en dat blijft helaas nog wel even zo. Dus is de vraag: hoe kun je, als je wilt tenminste, afvallen? Goed nieuws: Body-Line is weer open. “Hier kun je afvallen én je spieren versterken zonder bloed, zweet en tranen.”

Ben jij niet helemaal blij met je huidige figuur, maar zie je het ook niet zitten om een streng dieet te volgen en is sporten niet echt jouw ding? Of wil je wel sporten, maar is jouw favoriete sportschool nog dicht? Bij Body-Line.nu kun je afvallen zonder sporten, terwijl tegelijkertijd de spieren worden gestimuleerd door electrical muscle stimulation (EMS).

Geen druppel zweet

Tanya Christy van Body-Line.nu legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. “Dankzij de methode die ik toepas, worden de vetcellen door het lichaam zelf op een natuurlijke wijze afgevoerd. Je hoeft alleen maar plaats te nemen, het apparaat doet het werk voor je. Pijnloos en moeiteloos. Zeker in coronatijd, met dichte sportscholen en sporthallen, merk ik dat er veel interesse in is.”

Maatregelen

Net als voor alle andere contactberoepen, heeft ook Tanya verschillende maatregelen genomen om veilig te werk te kunnen gaan. “Zo draag ik een mondkapje en desinfecteer ik mijn handen en de ruimte na ieder klantbezoek. Ook bied ik klanten de mogelijkheid hun handen te desinfecteren.”

Body-Line.nu, mei 2020 foto 1 - Tanya met mondmasker
Bij Body-Line.nu kun je weer veilig terecht. Zo maakt Tanya Christy maakt gebruik van een mondmasker tijdens de behandeling. (Beeld: Body-Line.nu)

Snel

Zelf had Tanya ook twee maanden lang te maken met verplichte sluiting. “Ik geef nu voorrang aan het afmaken van behandelingen bij mensen die al in een behandeltraject zitten”, vertelt ze. “Maar het aantal nieuwe aanmeldingen is in de afgelopen twee maanden natuurlijk flink teruggelopen. Maar ik probeer het positief te bekijken: iemand die zich nu aanmeldt, kan al op heel korte termijn terecht. Bovendien merk je al na één behandeling resultaat.”

Ook nieuwsgierig naar het effect van een afslankbehandeling? Maak dan zeker gebruik van de lockdown-aanbieding van Body-Line.nu. Dan krijg je een intake én proefbehandeling tegen extra laag tarief.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu. Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu

Beatrixstraat 1 A, Poeldijk

Lees ook:

Slank worden zonder sporten: het kan nu ook in Westland

Je bent iedere dag in de sportschool te vinden en hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch...

adv.