Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slank worden zonder sporten: het kan nu ook in Westland

Aangeboden door Body-line.nu 10 januari 2020

Je bent iedere dag in de sportschool te vinden en hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch wil het afvallen niet lukken. Of misschien kun je door een blessure of aandoening helemaal niet sporten, terwijl je wel graag gewicht wil verliezen. Gelukkig bestaat er ook een andere manier om af te vallen: namelijk door helemaal niets te doen. Hoe dat kan? Tanya Christy van afslankstudio Body-line.nu, die sinds kort ook in Naaldwijk te vinden is, legt het haarfijn uit.

Liggend slank worden: het kán

Afvallen met behulp van een apparaat: dat is waar de methode van Body-line.nu in het kort op neerkomt. Tijdens de behandeling worden speciale pads op je lichaam geplaatst die, door middel van onhoorbare geluidsgolven, trillingen afgeven. De trillingen zorgen ervoor dat het vet uit je vetcellen wordt gehaald, waardoor je plaatselijk afvalt. Tegelijkertijd zorgen de pads ervoor dat je ook spieren opbouwt; twee vliegen in één klap dus. En – dat is het allermooiste – terwijl de pads hun werk doen, hoef jij alleen maar te blijven liggen. Oh yeah, afvallen hóeft dus niet altijd een struggle te zijn!

Tekst gaat verder onder de foto’s

 

Geen vrijbrief om non-stop te feesten

Voordat Tanya Body-line.nu oprichtte, had ze drie jaar lang haar eigen franchise-afslankstudio. Als er iemand is met verstand van afvallen, dan is zij het wel. Inmiddels heeft ze al honderden klanten van hun overtollige kilo’s geholpen. Van mannen tot vrouwen, van jong tot oud; de methode werkt voor iedereen. Wel benadrukt de afslank-expert tegenover klanten die een behandeling boeken dat ze het moeten zien als een hulpmiddel; niet als een wondermiddel. “Het is niet zo dat je op de bank gaat liggen, de hele week kunt feesten en alles eet wat je wil en dan ineens drie maten kleiner bent,” vertelt Tanya. “Je moet ook een beetje op je voeding letten en bewegen als dat kan.” Daarnaast moet je beseffen dat ieder lichaam anders is, en dat betekent ook dat niet iedere behandeling gelijk is. Waar de één aan tien behandelingen genoeg heeft, zal een ander toch wat vaker terug moeten keren voor het gewenste resultaat. “Ik geef iedereen daarin altijd eerlijk advies, en tijdens de proefbehandeling vraag ik goed door wat iemand voor verwachtingen heeft.”

Eerst zien, dan geloven

Wil je gewicht verliezen maar twijfel je of een behandeling bij Body-line.nu wel iets voor jou is? De enige manier om daarachter te komen, is door het zelf te ervaren. Tijdelijk profiteer je ook nog eens van een mooie openingsactie. Voor een proefbehandeling betaal je nu slechts €39,-! Na je proefbehandeling zie je al direct resultaat; gemiddeld kun je rekenen op zo’n vijf tot 15 centimeter afname in omvang. Bovendien zit je nergens aan vast: of je nog meer behandelingen wil boeken, is helemaal aan jou. Boek je afspraak in via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu. Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Lieftinckstaat 20a, Naaldwijk

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.