Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eén behandeling met dit apparaat laat je direct vet verliezen

Aangeboden door Body-line.nu 27 januari 2020

Januari staat voor veel mensen in het teken van afvallen en lekker strak in je vel komen te zitten. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Of toch niet? Door middel van E.M.S. (Electric Muscle Stimulation) kun je na één behandeling al verschil zien.

Als je strakker in je vel zit, zie je er vanzelfsprekend beter uit. Klinkt logisch toch? Bij Body-Line in Naaldwijk kun je met het E.M.S. apparaat ontzettend veel resultaat boeken. Hoe dat werkt? We leggen het je uit.

Hoe werkt het?

Na een intakegesprek bij Tanya van Body-Line word je aan het apparaat gekoppeld. Je krijgt eerst een proefbehandeling, een verkorte behandeling om uit te proberen en te ervaren wat het doet (een normale behandeling duurt ongeveer 40 minuten). De behandeling werkt door middel van lymfedrainage. Het vet uit de vetcellen wordt via het lymfestelsel afgevoerd en op de natuurlijke manier verwerkt. Door het plaatselijk aanbrengen van de pads is het ook mogelijk op de lastige plekken vet te verliezen.

Body-Line Westland
Tanya van Body-Line Naaldwijk. (Beeld: Body-Line)

Meer dan alleen afvallen

Het fijne is dat je dus niet hard hoeft te sporten om dit resultaat te boeken maar er gewoon ontspannen bij kunt liggen. En terwijl het apparaat het werkt doet verlies je niet alleen de nodige kilo’s maar bouw je meer spiermassa op en krijg je een strakkere huid. Daarbij zorgt het apparaat ook voor een betere doorbloeding, minder striae, minder lipodeem en je ziet er over het algemeen gewoon beter uit 😉

Uitproberen

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt vrijblijvend een eerste proefbehandeling uitproberen, tijdelijk tegen een extra laag tarief. Hier kun je je afspraak inplannen.

Lees ook


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu. Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Lieftinckstaat 20a, Naaldwijk

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.