Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een high coffee voor twee personen

Door Kristianne van Blanken 3 februari 2020

Verschillende soorten koffie, heerlijke hapjes en ondertussen gezellig bijkletsen: het kan tijdens de high coffee bij Koffie bij de buren in Kwintsheul. En het leuke is dat wij zo’n high coffee voor twee personen weg mogen geven! 

De high coffee bestaat uit drie gangen met verschillende soorten koffie. Bij de eerste twee gangen worden ook hapjes geserveerd, zoet en hartig. Vind je koffie stiekem helemaal niet zo lekker? Dan mag je ook kiezen voor de high tea, waarbij je onbeperkt thee mag drinken en ook zoete en hartige hapjes krijgt.

Let op: er wordt of een high coffee voor twee personen geserveerd, of een high tea voor twee personen (dus niet één high coffee en één high tea). 

Meedoen

Hoe je kans maakt op deze high coffee? Dat is eigenlijk heel simpel: schrijf je hieronder even in. Je wordt dan abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt (bij voorkeur van onze eigen indebuurt Westland natuurlijk). Je maakt dan automatisch kans op de prijs.

Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad of gemeente. Krijg je de nieuwsbrief al? Super! En ook dan kun je gewoon meedoen aan de winactie. En geen zorgen: je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen kan tot en met 16 februari. De winnaar krijgt op 17 februari bericht. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.