Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een float-arrangement bij Reset Spa

Door Kristianne van Blanken 4 november 2019

Ben jij wel toe aan een beetje ontspanning? En kun je eigenlijk niet wachten totdat je bij Reset Spa, de gloednieuwe luxe spa die binnenkort in Naaldwijk opent, welkom bent? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij mogen namelijk nú al een heerlijk float-arrangement voor twee personen weggeven.

Een wat?! Een float-arrangement! Dat betekent dat je een uur lang in het water van één van de floatcabines mag dobberen. Eigenaresse Jennifer Visee legde onlangs al aan ons uit dat in het water magnesium zit en dat dit allerlei positieve effecten op het lichaam heeft. Zo zou één keer per twee weken drijven onder meer goed zijn voor de circulatie van het bloed, voor de spijsvertering, om blessures te herstellen en om te ontspannen.

Omdat we jou graag kennis laten maken met deze manier van ontspannen én met deze gloednieuwe wellness-aanwinst van Westland, geven we een uur floaten voor twee personen weg. Na afloop krijgen jullie nog thee of koffie met wat lekkers erbij.

Hoe kun je winnen?

Dat is heel simpel: schrijf je hieronder even in. Je wordt dan abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt (bij voorkeur van onze eigen indebuurt Westland natuurlijk) en maakt dan automatisch kans op het float-arrangement.

Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad of gemeente. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Update: Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft inmiddels bericht gehad.

Chill! Wij krijgen een luxe spa die je privé kunt huren

Heb jij het wel een beetje gehad met de grote sauna's waar je om de haverklap bekenden tegenkomt? Da...

adv.