Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een aloë vera-pakket, zodat je nooit meer droge handen hebt

Door Kristianne van Blanken 6 mei 2020
Heb jij ook last van droge handen, nu je ze zoveel wast om te voorkomen dat je besmet raakt met het coronavirus? Daar heeft aloë vera-kweker Dr. Green uit Naaldwijk de oplossing voor. De gel uit de aloë vera-bladeren maakt je huid namelijk binnen no time super zacht. En we hebben goed nieuws, want wij mogen een speciaal aloë vera-pakket weggeven!

Het pakket bestaat uit de Gebroeders Green, twee mooie kamerplanten die als decoratie je interieur kunnen opleuken. Maar je kunt ook de bladeren van de plant afsnijden zodat je de aloë vera-gel kunt oogsten. Smeer je die gel op je gezicht of handen, dan voelt je huid binnen de kortste keren weer zijdezacht aan.
Verder zitten in het pakket vier losse aloë vera-bladeren, waarmee je hetzelfde kunt doen. De bladeren blijven in de zakjes, die meegeleverd worden, vier weken houdbaar in de koelkast. Je kunt met de gel die in de vier bladeren zit zo’n veertig keer je handen of gezicht insmeren. Zo kun je het aansnijden van de planten voorlopig dus nog even uitstellen.
De tekst gaat verder onder de afbeelding. 
Beeld: Dr. Green | Jo-ann Groenewegen.

Kans maken

Wil jij kans maken op dit mooie pakket van Dr. Green? Dan hoef je je via het formulier hieronder alleen maar even in te schrijven voor de nieuwsbrief van indebuurt Westland. Je maakt dan automatisch kans op de prijs.

Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Westland. Krijg je de nieuwsbrief al? Super! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad. 

Lees ook:

Droge handen van al dat wassen? Deze Westlandse aloë vera-kweker heeft de oplossing

We wassen wat af met zijn allen tijdens deze coronacrisis, om te zorgen dat het coronavirus zich in ...

adv.