Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet vergeten! Je kunt nog steeds kans maken op een tapas-thuis-pakket van La Cubanita

Door Kristianne van Blanken 31 mei 2020

Indebuurt Westland bestaat een jaar en wie jarig is, die trakteert! Daarom geven wij een tapaspakket voor twee personen van La Cubanita in Naaldwijk weg. Om kans te maken, hoef je je hieronder alleen maar even in te schrijven voor onze nieuwsbrief (als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk). Lees snel verder! 

Het pakket bestaat uit twee tapasboxen. Je kunt per box kiezen voor vier koude of vier warme tapas. En dan krijg je er nog twee heerlijke Disaronno Sour-cocktails bij ook! Zo haal je de lekkerste gerechtjes van La Cubanita dus gewoon in huis!

Kans maken

Wil jij kans maken op dit heerlijke tapaspakket voor twee personen? Dan hoef je je via het formulier hieronder alleen maar even in te schrijven voor de nieuwsbrief van indebuurt Westland. Je maakt dan automatisch kans op de prijs.

Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, interviews en uit-tips uit Westland. Krijg je de nieuwsbrief al? Super! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Update 09-06-2020: Deze winactie is afgelopen, de winnaar is op de hoogte gesteld. 

adv.