Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet vergeten: Je kunt nog steeds kans maken op het aloë vera-pakket dat wij weggeven

Door Kristianne van Blanken 13 mei 2020

Het pakket bestaat uit de Gebroeders Green, twee mooie kamerplanten die als decoratie je interieur kunnen opleuken. Maar je kunt ook de bladeren van de plant afsnijden zodat je de aloë vera-gel kunt oogsten. Smeer je die gel op je gezicht of handen, dan voelt je huid binnen de kortste keren weer zijdezacht aan.
Verder zitten in het pakket vier losse aloë vera-bladeren, waarmee je hetzelfde kunt doen. De bladeren blijven in de zakjes, die meegeleverd worden, vier weken houdbaar in de koelkast. Je kunt met de gel die in de vier bladeren zit zo’n veertig keer je handen of gezicht insmeren. Zo kun je het aansnijden van de planten voorlopig dus nog even uitstellen.
De tekst gaat verder onder de afbeelding. 
Beeld: Dr. Green | Jo-ann Groenewegen.

Kans maken

Wil jij kans maken op dit mooie pakket van Dr. Green? Dan hoef je je via het formulier hieronder alleen maar even in te schrijven voor de nieuwsbrief van indebuurt Westland. Je maakt dan automatisch kans op de prijs.

Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Westland. Krijg je de nieuwsbrief al? Super! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad. 


Meer over Dr. Green ontdekken?

Dr. Green

Kleine Achterweg 49a, Naaldwijk

adv.