Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een hoofdgerecht voor 12,50 euro, een gratis boompje en meer leuke acties

Door Kristianne van Blanken 14 maart 2020

Je kunt zelf alle reclamefolders doorbladeren en het internet afstruinen, op zoek naar aanbiedingen en leuke acties. Maar je kunt natuurlijk ook ons het werk laten doen! Bekijk hier de deals waar jij als Westlander van kunt profiteren. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Hotelovernachting voor twee

Ter illustratie. Beeld: Nik Lanús | Unsplash.

Ben je er wel aan toe om er even een paar dagen tussenuit te gaan? Dankzij deze aanbieding hoeft dat niet duur te zijn. Voor 34,95 euro ben je al met zijn tweeën een nachtje weg in één van de honderd 3- of 4-sterrenhotels van Fletcher. Normaal kost een overnachting 79 euro. Mooie deal dus!


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

Handig: Unicura-zeep van €2,79 voor €1,-

Foto: ANP

Ja, we moeten allemaal extra onze handen wassen in deze tijd. Dat weten ze bij Plus ook: de antibacteriële Unicura-zeep kost daar in plaats van €2,79 nu één euro.

Unicura Vloeibare handzeep van € 2,49 voor € 1

Alle flacons à 250 ml

Meer over PLUS Danse ontdekken?

PLUS Danse supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Oranjeplein 1, Maasdijk

Bekijk meer:supermarkten

Vier je vrouwelijkheid met gave muurverf (voor maar €22)!

Maart is de maand van Internationale Vrouwendag. In het assortiment van Decoverf.nl vind je diverse kleuren muurverf om in je eigen huis te laten zien wie jij als vrouw bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van oud roze, saliegroen, nachtblauw of vorstelijk rood op je muur?

4 liter professionele muurverf kost bij Decoverf.nl maar €22. Op www.decoverf.nl/kleurkiezer vind je alle kleuren en vraag je kosteloos kleurstaaltjes aan. Geen zorgen, mannen: jullie zijn ook welkom! Decoverf.nl heeft namelijk voor ieder wat wils.


Meer over Decoverf.nl ontdekken?

Decoverf.nl

Een maaltijd voor 12,50 euro

Bij Het Galjoen in ‘s-Gravenzande kun je elke woensdag in maart verschillende gerechten komen eten voor 12,50 euro. Je kunt kiezen uit kipsaté, biefstuk, zalm, schnitzel of spare-ribs met friet en salade.

 


Meer over Het Galjoen ontdekken?

Het Galjoen restaurants en horeca

Geopend11:00 - 22:00

Marktplein 3, 's-Gravenzande

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gratis boompje bij Intratuin

Beeld: ANP.

Bij alle vestigingen van Intratuin, dus ook in ‘s-Gravenzande, krijg je vanaf vandaag (14 maart) een gratis boompje (een zogenoemde zaailing) als je minimaal vijftien euro besteedt. Zolang de voorraad strekt: er zijn in totaal 50.000 boompjes beschikbaar om uit te delen.

Het doel van deze actie is om de vergroening van tuinen in Nederland te stimuleren. Ook is de actie een recordpoging: er wordt geprobeerd om er op Nationale Boomfeestdag (18 maart) in Nederland 500.000 nieuwe bomen bij te hebben.


Meer over Intratuin ’s Gravenzande ontdekken?

Intratuin ’s Gravenzande tuincentra

Geopend09:30 - 18:00

Monsterseweg 129, 's-Gravenzande

Bekijk meer:tuincentra

Gratis met de trein

Beeld: ANP.

Ben jij in het bezit van het Boekenweekgeschenk en ben je toevallig ook van plan om morgen (15 maart) met de trein te gaan reizen? Neem het boek van Annejet van der Zijl dan mee op pad, dan mag je namelijk de hele dag gratis reizen.

Zie deze website voor de actievoorwaarden.

UPDATE: De gratis reisdag met het Boekenweekgeschenk is geannuleerd vanwege het coronavirus. ‘Wij vinden het niet passend om mensen te stimuleren die dag op pad te gaan met de trein’, aldus de NS.

4 liter buitenmuurverf voor maar €29,90

Ja hoor, het is bijna lente! Kom maar door met de zachtgele kuikentjes, chocoladebruine paaseieren en jonge jadegroene grassprietjes. Op www.decoverf.nl/kleurkiezer vind je 70 kleuren muurverf waarmee je de lente in huis haalt en kun je kosteloos staaltjes aanvragen. Voor 4 liter professionele muurverf betaal je maar €22.

Buiten aan de slag met een schilderklus, nu het beter weer wordt? Ook daarvoor ben je bij Decoverf.nl aan het juiste adres. Met een assortiment van maar liefst 30 kleuren buitenmuurverf zit er ongetwijfeld iets voor je bij. En voor 4 liter buitenverf betaal je maar €29,90. Omdat goede verf niet duur hoeft te zijn!

Tafellampen met korting

Beeld: Google Streetview.

Bij Karwei, ook bij de vestiging in De Lier, krijg je 25 procent korting op tafellampen. De actie geldt tot en met morgen (15 maart).

op alle tafellampen 25% korting

Nog meer aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Westland? Zeker niet!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Acties Winkelen

adv.