Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een gratis foto van je huisdier en veel leuke koopjes

Door Kristianne van Blanken 12 december 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten om erachter te komen wat de beste deals van het moment voor jou als Westlander zijn, maar je kunt ook ons het uitzoekwerk laten doen! Bekijk in dit overzicht waar je nú moet zijn om van de beste aanbiedingen en acties te profiteren. 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Gucci met flinke korting

Ben jij fan van het geurtje Bamboo van Gucci? Dan moet je deze week (van 8 tot en met 15 december) bij Etos zijn. Daar krijg je 50 milliliter voor 41 euro en normaal gesproken betaal je daar flink meer voor, namelijk 96 euro.

 

Gratis foto

Bij dierenspeciaalzaak Avicentra in Monster kun je morgen (13 december) een gratis foto van je hond of kat krijgen. De actie geldt tussen 14.00 en 21.00 uur.


Meer over Avicentra dierenspeciaalzaak ontdekken?

Avicentra dierenspeciaalzaak dierenverzorging

Geopend08:30 - 18:00

Herenstraat 17, Monster

Bekijk meer:dierenverzorging

Cocktails voor maar 3,50 euro

Bij La Cubanita in Naaldwijk (maar ook in de andere vestigingen) kun je deze hele maand (december) cocktails drinken voor maar 3,50 euro per stuk. Je kunt kiezen uit Watermelon Margarita, Coconut Pineapple, Peachtree WooWoo, Disaronno Fizz, Gin Passion Fruit en Strawberry Daiquiry.

La Cubanita doneert van elke cocktail 1 euro aan Villa Joep. Dit goede doel zet zich in voor onderzoek naar kinderkanker.

De actie geldt tot en met 31 december.


Meer over La Cubanita Naaldwijk ontdekken?

La Cubanita Naaldwijk tapas restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Dijkweg 7, Naaldwijk

Bekijk meer:tapas restaurants

Hotelovernachting voor twee

Foto via ANP ter illustratie.

Vind jij het hoog tijd om eens even gezellig een nachtje weg te gaan? Dan hebben we een leuke deal voor jou: een Fletcher hotelovernachting voor twee personen. Je betaalt hier nu 34,95 euro voor, in plaats van 79 euro. Je kunt zelf uit bijna honderd opties een hotel kiezen.

Kijk hier voor de voorwaarden en om alvast je overnachting zeker te stellen.


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

Cadeaubonnen met korting

Spices & Flavours in 's-Gravenzande

Bij Indiaas restaurant Spices & Flavours in ‘s-Gravenzande krijg je deze hele maand (december) nog tien procent korting op cadeaubonnen. Leuk als cadeautje voor onder de kerstboom, bijvoorbeeld!


Meer over Spices and Flavours ontdekken?

Spices and Flavours restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Marktplein 44, 's-Gravenzande

Bekijk meer:restaurants en horeca

Korting op kleding

Bij Linda’s Feeling in ‘s-Gravenzande krijg je vanaf vandaag (12 december) 25 procent op alles (wat te koop is dan natuurlijk) in de winkel. Artikelen uit de uitverkoop mogen met 30 procent de winkel uit en alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook stapelkorting krijgen. Dat betekent dat je één artikel met 30 procent korting krijgt, twee artikelen met 40 procent korting en drie artikelen met 50 procent korting.

De actie geldt tot en met zondag (15 december).


Meer over Linda’s Feeling ontdekken?

Linda’s Feeling kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Langestraat 56, 's-Gravenzande

Bekijk meer:kledingwinkels

Met korting naar De Uithof

Beeld: Frank Jansen.

Heb jij zin om te schaatsen, maar kun je echt niet meer wachten totdat de sloten dicht gevroren zijn? Dan hebben we goed nieuws: je kunt met korting schaatsen in De Uithof. In plaats van 7,50 euro, betaal je nu de helft: 3,75 euro.

Kijk hier voor de voorwaarden en om alvast je tickets te bestellen.

Korting op muurverf

Moet jij nog muren verven, maar heb je de juiste verf nog niet in huis? Dan hebben we een mooie aanbieding voor jou, de verf van Decoverf.nl is namelijk in de aanbieding. De verf komt van Nederlandse bodem en is veilig doordat alle producten op waterbasis zijn. Kies uit 70 mooie kleuren matte muurverf, waar je tot en met 14 december 2019 15% korting op krijgt. Ook vind je op Decoverf.nl toffe schoolbordverf, magneetverf, lakverf en meer.

Benieuwd naar het volledige assortiment? Neem een kijkje op www.decoverf.nl.


Meer over Decoverf.nl ontdekken?

Decoverf.nl

Opheffingsuitverkoop bij De Hippe Engel

Het is dan wel niet op ons grondgebied, maar zeker de moeite waard om voor naar Den Hoorn of Schipluiden te gaan. Bij kledingwinkel De Hippe Engel in Den Hoorn krijg je namelijk 30 procent korting op de hele collectie en bij de vestiging in Den Hoorn zelfs 50 procent.

Je leest hier meer over in ons eerdere artikel.

Nog meer aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Westland? Zeker niet!

 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.