Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Westland kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Kristianne van Blanken 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Westland is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Westland een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de één tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Westlandse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt Westland t.a.v. kerstkaartenactie
Vreeburghlaan 2
2691 AC ‘s-Gravenzande

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en lever ze af of laat de kaart(en) achter in de brievenbus.

adv.