Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis je favoriete tijdschrift lezen, een fotoboek met 80% korting en meer leuke deals

Door Redactie indebuurt Westland 15 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en alle Westlandse dorpskernen doorlopen op zoek naar de allerbeste aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Westland kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Fotoboek met 80% korting

Foto: Uitjeskrant.nl.

Het is even een klusje, maar als je de foto’s van je kinderen of van die ene leuke vakantie eenmaal in een fotoboek hebt verzameld, heb je een mooie herinnering in handen. Via Uitjeskrant.nl koop je nu een fotoboek voor maar €7,95. Het boek heeft 24 pagina’s en is 20 bij 30 centimeter. Normaliter betaal je daar €39,95 voor, dus je krijgt een flinke korting! Je koopt de voucher hier. Na aankoop kun je het fotoboek opmaken via Fotoproducten.nl.

Wist je trouwens dat je via Uitjeskrant.nl veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

Een zwembadje voor €9,99

Foto: Kruitvat.

In het kader van ‘regeren is vooruitzien’: bij Kruidvat koop je nu een zwembadje voor maar €9,99 in plaats van €16,99. Er komen ongetwijfeld weer een paar snikhete zomerdagen aan en dan kun je deze zo tevoorschijn halen. Ideaal toch?


Meer over Kruidvat – De Tuinen ontdekken?

Kruidvat – De Tuinen drogisterijen

Geopend09:00 - 17:30

De Tuinen 68, Naaldwijk

Bekijk meer:drogisterijen

Lees je favoriete tijdschrift twee maanden gratis

Foto: Unsplash

Of je nu graag Glamour, Quest of Autoweek leest: via Readly kun je deze en ruim 4.000 andere tijdschriften twee maanden gratis lezen. Vul hier de code RF2020 in om je gratis proefabonnement te activeren. Let wel op dat je het abonnement op tijd beëindigd als je het niet wilt houden. Anders betaal je €9,99 per maand.

Een ‘klembaar’ zonnescherm

Beeld: Lidl

Ben je toe aan meer schaduw op je balkon of terras? Dit exemplaar van Lidl kun je met een paar verschuifbare stangen gewoon ophangen. Boren is niet nodig!


Meer over Lidl ‘s-Gravenzande ontdekken?

Lidl ‘s-Gravenzande supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Pompe van Meerdervoortstraat 8A, 's-Gravenzande

Bekijk meer:supermarkten

Goedkope verf voor binnen en buiten

We zijn tot zeker eind mei aan huis gekluisterd. Het is een rare periode, maar de situatie biedt ook mogelijkheden. Trek je oude kleren aan, pak een kwast of roller en ga aan de slag met het schilderen van je binnen- of buitenmuren. Bij Decoverf.nl heb je al een emmer muurverf voor binnen of buiten voor 22 euro!


Meer over Decoverf.nl ontdekken?

Decoverf.nl

Perfecte wenkbrauwen dankzij Kruidvat

Foto: Pixabay.

Mooie wenkbrauwen zijn hot. En als je geen geld wilt uitgeven om je brows door een schoonheidsspecialiste te laten doen, dan doe je het toch gewoon lekker zelf? Bij Kruidvat is de professionele wenkbrauw make-up zoals de Micro Eyebrow Pen nu in de aanbieding.


Meer over Kruidvat Wateringen ontdekken?

Kruidvat Wateringen drogisterijen

Geopend09:00 - 18:00

Plein 28, Wateringen

Bekijk meer:drogisterijen

Bloemen van de kweker

De particuliere verkoop van bloemen en planten is onlangs verboden, maar kwekers mogen wel nog steeds een verkoopstalletje hebben bij hun bedrijven. Bij de volgende kwekers ben je in ieder geval nog steeds welkom:

Particuliere verkoop verboden, maar bij deze stalletjes kun je nog wél bloemen kopen

De particuliere verkoop van bloemen en planten is onlangs verboden, maar dat betekent niet dat je de...

Nog meer aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Westland? Zeker niet!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.