Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x Aanbiedingen waar je juist nu heel blij van kunt worden

Door Redactie indebuurt Westland 27 maart 2020

Het is een gekke tijd: we moeten zoveel mogelijk thuis blijven en veel winkels hebben de deuren gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Even lekker een dagje shoppen, dat is er voorlopig niet bij. Gericht een winkel in schieten die nog wél open is, dat kan nog wel. Net zoals online winkelen, vanuit je luie stoel. En er zijn nog steeds een aantal hele leuke deals waar je op deze manier van kunt profiteren. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

De meeste kinderen zijn er dol op: pannenkoeken. Maar een bezoekje aan ’t Sonnetje in Maasland of aan een ander pannenkoekenrestaurant zit er voorlopig niet in en dus zit er niets anders op dan zelf aan de bak te gaan.

Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is een geschikte pan nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je direct beginnen met bakken, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nu zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of bijna gratis dan: je betaalt één cent per boek.

Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site goed in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Gratis luisterboeken

Vervelend dat de bibliotheken in Westland dicht zijn, juist nu jij (waarschijnlijk) zeeën aan vrije tijd hebt. Gelukkig is daar de online bibliotheek! Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kun je gratis luisterboeken downloaden. Ook als je geen lid bent van de bieb.

Er zijn zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen: je vindt hier het complete overzicht. Om de luisterboeken te bemachtigen, moet je wel even de LuisterBieb app downloaden.

Boekje met wandelroutes voor nop

Beeld: ANP.

Toe aan wat frisse lucht? Boswachters hebben per regio een boekje samengesteld met de mooiste wandelroutes. Je kunt hem hier aanvragen. Houd er wel rekening mee dat het een fysiek boekje is, dus het duurt ongeveer tien dagen voor je hem in huis hebt.

Let op: we mogen nog steeds een frisse neus halen, maar moeten ons natuurlijk ook dan aan de regels van het RIVM houden.

Gratis betaalzenders

Heb jij een televisie-abonnement van KPN of Ziggo? Dan heb je mazzel, want de providers hebben hun betaalzenders open gezet voor iedereen. Zo kun je nu de hele dag films kijken op Film1 en stelt Ziggo een aantal extra kinderkanalen open.

De actie loopt vooralsnog tot 13 april.

Laat een printje maken voor niks

Beeld: Andrew Neel | Unsplash.

Nu je huis is omgetoverd tot werkplek en je kinderen thuis zitten, is de kans aanwezig dat je een printer mist. Daarom is webshop alleeninkt.nl een fijne service begonnen: het bedrijf stuurt je printjes gratis thuis. Razend handig als je het nodig hebt voor je werk, maar ook als je kinderen hun kleurboeken inmiddels hebben volgekalkt.

Goed om te weten: de printservice is vrij populair, waardoor de verwerking iets langer duurt dan normaal.

Nog meer aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Westland? Zeker niet!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.