Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze datum gaat de volgende fase van de Nieuwe Vogelbuurt in de verkoop

Door Rinske Lichtendahl 7 oktober 2019

Op zoek naar een leuk optrekje? Dan is de bouw van De Nieuwe Vogelbuurt in Holy-Zuid je vast niet ontgaan. De eerste fase is al af en verkocht en de tweede fase gaat bijna in de verkoop. De datum is nu bekend en de prijzen ook!

De Nieuwe Vogelbuurt is vol in ontwikkeling en ze zijn druk bezig met De Zangvogel. De eerste fase bestaat uit 35 eengezinswoningen en deze gaan op 29 oktober 2019 in de voorverkoop. Bijna dus!

Dit betaal je voor een woning

Niet alleen de datum is bekend, we weten nu ook wat de huizen ongeveer gaan kosten. De prijs van de goedkoopste woningen bevindt zich tussen de €299.000 en €320.000 euro. Je woont dan in een rijtjeshuis met een woonoppervlakte van 126 m2 met een tuin op het noorden. De duurste woning van deze fase zal tussen de €440.000 en €470.000 euro gaan kosten. Dit is een hoekwoning met 161 m2 woonoppervlakte en een tuin op het westen. De definitieve VON-prijzen worden bij het Voorverkoop evenement op 29 oktober 2019 bekend gemaakt. Bekijk het overzicht van alle huizen uit deze fase hier.

Dit moet je doen als je een woning wilt kopen

Je kan vanaf nu een vrijblijvende een gesprek inplannen met hypotheekadviseur Fundament Advies om het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ te ontvangen. Je kan je vanaf 29 oktober tot 5 november 09.00 uur inschrijven voor een woning. Dit doe je in je account op de website en de kosten hiervoor zijn €2500 euro. Het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ moet je hebben voor dinsdag 5 november, want 6 november worden de reserveringen toegewezen. De huizen die dan nog niet gereserveerd zijn gaan op 26 november in de verkoop.

Kijk hier voor meer info over deze fase uit de Zangvogel:

Nieuwe Vogelbuurt

De volgende fase van De Nieuwe Vogelbuurt gaat in het najaar in de verkoop en dit moet je weten

Op zoek naar een leuk optrekje? Dan is de bouw van De Nieuwe Vogelbuurt in Holy-Zuid je vast niet on...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Vlaardingen.

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.