5x huizen met tuin (onder de twee ton)

Door Rinske Lichtendahl 5 augustus 2019

Lekker barbecuen, zonnen in het gras en chillen op je loungebank. Heerlijk toch? Zeker in de zomer is een huis met tuin ideaal. Maar het is vaak toch flink wat duurder dan een appartement met bijvoorbeeld alleen een balkon. Wij zetten 5 huizen in Vlaardingen op rij mét tuin, maar waar je niet meer dan twee ton voor neertelt.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Robert Schumanring 58

De goedkoopste uit dit rijtje, maar ook het goedkoopste huis op heel funda met tuin in Vlaardingen. Ideaal voor starters dus! De tuin ligt op het zuiden en grenst aan een groen binnenhof. Fijne bijkomstigheid is dat dit huis gasloos is.

dr. Abraham Kuyperstraat 25

Foto: Funda

Is deze tuin niet gezellig? Net als de rest van het huis trouwens! Genoeg ruimte voor opslag in het huis, maar ook in de schuur die in de tuin staat.

Bachstraat 15

Ideaal voor jonge gezinnen: deze woning heeft een tuin én een tweede slaapkamer. De tuin is groot, onderhoudsvriendelijk en ligt op het zuidwesten. Zonnen maar!

Groen van Prinstererstraat 188

Wil je een winkel beginnen? Dan is dit het huis voor jou. Er zit namelijk een winkelruimte aan het huis. Uiteraard kan je het huis ook helemaal als woning gebruiken, met toestemming van Gemeente Vlaardingen.

Pompenburgsingel 38

Dit huis heeft maar liefst 3 slaapkamers. Leuk voor gezinnen dus! Wellicht moet je wel iets aan het interieur doen om de boel een beetje te moderniseren.

Ook leuk:

Huis te koop: dr. Abraham Kuyperstraat 43 Vlaardingen, Foto 1 | Foto: Funda

Dit zijn de goedkoopste huizen die nu te koop staan in Vlaardingen

Het is afzien als je als starter graag in Vlaardingen wilt wonen, zeker in deze tijd. We gingen op z...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.