Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x nieuwbouw in Vlaardingen: check of jouw droomhuis erbij zit!

Door Layla Pansier 3 juli 2020

Word jij blij van een spiksplinternieuwe woning? Zo eentje die helemaal af is en alleen nog maar naar jouw smaak hoeft te worden ingericht? Dat komt mooi uit: Vlaardingen heeft momenteel heel wat nieuwbouw. Wij zetten vijf leuke projecten met beschikbare huizen voor je op een rijtje!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De Nieuwe Vogelbuurt

Nieuwbouw

De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen is volop in ontwikkeling. 7 juli gaat een nieuwe fase in de verkoop, namelijk Zangvogel fase 2. Deze fase bestaat uit 35 eengezinswoningen. De definitieve prijzen worden ook op 7 juli bekend gemaakt. Heb je interesse? Zorg dan dat je vooraf langs gaat bij Fundament Advies voor een gesprek en het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 2’ krijgt. Dinsdag 7 juli organiseert Dura Vermeer zelfs een drive-thru voor mensen met belangstelling. Kijk hier voor meer informatie.

Holy Residence

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lekker luxe wonen in Vlaardingen? Er is nog maar één van de 44 woningen beschikbaar van nieuwbouwproject Holy Residence! Je legt er € 720.000,- voor neer, maar dan heb je wel een penthouse van 166 vierkante meter.

Park Hooglede

nieuwbouw
Foto: indebuurt Vlaardingen

Park Hooglede bevindt zich direct aan de Vlaardingse Vaart en is grotendeels gerealiseerd en bewoond. De laatste fase 10 is nu in de verkoop en bestaat uit 27 woningen. Twintig woningen zijn al verkocht en zeven zijn in optie. Inschrijven voor de wachtlijst kan nog wel en doe je hier.

In voorbereiding: Nieuwbouw in Vlaardingen

nieuwbouw
Foto: Google Maps

In West aan het Heempark, komen 150 woningen: ongeveer 75 appartementen en 75 grondgebonden woningen. Veel is er nog niet bekend, want de plannen zijn nog in de maak. Je kunt je hier terecht voor meer informatie.

In voorbereiding: Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen

Heijmans ontwikkelt Park Vijfsluizen: een duurzame, toekomstbestendige woonwijk. Park Vijfsluizen ligt aan de oostkant van de karakteristieke, oud-Hollandse stad Vlaardingen, aan de grens met Schiedam. Het voormalig recreatie- en sportpark biedt ruimte aan circa 300 nieuwbouw woningen en appartementen in een (auto)luw park, met veel bestaand groen en mooie waterpartijen.

Posted by Park Vijfsluizen on Thursday, 12 December 2019

 

Een duurzame, toekomstbestendige woonwijk. Dat is waar het om draait bij nieuwbouwproject Park Vijfsluizen. Er komen 300  woningen en appartementen. Heb jij interesse in deze nieuwe bestemming voor het voormalige Shell Sportpark? Houd dan zeker de website in de gaten.

Ook leuk:

5 x de duurste huizen in Vlaardingen die nu op Funda staan

Maak je spaarpot maar leeg! Soms is het gewoon lekker om weg te dromen van een prachtig groot huis. ...

Leuk! De tuin van de Kulk is deze zomer open voor iedereen

Leuk nieuws! Je kunt deze zomer ook zonnen in de tuin van de Kulk zonder dat je komt zwemmen. De tui...
zwemmen

Zwemmen in Vlaardingen en omgeving: hier kan het

Dé plek voor Vlaardingers om af te koelen op een zomerse dag is natuurlijk de Surfplas. Maar na een ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Vlaardingen.

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.