Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Word jij de nieuwe eigenaar van deze winkel op het Veerplein?

Door Rinske Lichtendahl 8 juli 2019

Heb jij altijd al je eigen winkel willen hebben, maar heb je nooit het juiste moment gevonden? Dan is dit je kans, want dit bedrijf kun je zo overnemen. Het gaat om Vlaardingse boekhandel Pontier. De huidige eigenaar, Gerard Pontier, stopt ermee en zoekt een opvolger.

In 1924 kwam BoekHuis Den Draak in het pand. De zaak werd in 2011 overgenomen door Plantage Pontier. Er zit dus al ruim 100 jaar een boekhandel in het pand, maar daar dreigt nu een einde aan te komen.

Lastige zoektocht

Eind 2021 loopt de huur af, maar volgend jaar moet Gerard Pontier al bepalen of het verlengd wordt. Dat zal dus alleen het geval zijn als er voor die tijd een opvolger is. En is die er niet, dan verliest Vlaardingen haar boekhandel.

Boekhandel Pontier zoekt nieuwe eigenaar Vlaardingen

Interesse?

Het zou natuurlijk zonde zijn als de Vlaardingse boekhandel echt verdwijnt. Wie komt hier niet voor zijn boeken, agenda’s en kantoorartikelen? Als je interesse hebt om de winkel over te nemen kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 088-1660900. En wie weet sta jij straks achter de toonbank om heel Vlaardingen van boeken te voorzien!Meer over Plantage Pontier ontdekken?

Plantage Pontier

boekhandels

Vandaag gesloten

Veerplein 33-35, Vlaardingen

Bekijk meer:boekhandels

adv.