Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Veel ruimte en gratis parkeren: deze dingen heeft dit winkelcentrum goed geregeld

Aangeboden door Winkelcentrum De Loper 31 oktober 2020

Winkelcentrum de Loper in Vlaardingen bestaat dit jaar 50 jaar. Dit jubileum kan helaas niet op de geplande manier gevierd kan worden, maar toch zijn er genoeg redenen om dit winkelcentrum te bezoeken. Volgens Martin van Dijk, voorzitter van de winkeliersvereniging van De Loper, kun je hier namelijk ook in coronatijd fijn en veilig winkelen.

Muziekoptredens en uitgebreide Sinterklaasviering en meer verrassingen: het 50-jarig bestaan van De Loper zou eigenlijk groots worden gevierd. Hoewel dat nu niet doorgaat, zijn er volgens Martin gelukkig nog genoeg goede redenen om het winkelcentrum te bezoeken, juist nu.

Winkelcentrum De Loper oktober 2020 08
Martin van Dijk is voorzitter van de winkeliersvereniging van De Loper. (Beeld © indebuurt Vlaardingen)

Goed bereikbaar

“Eén van de grootste pluspunten van De Loper is de goede bereikbaarheid”, vertelt Martin. Zo heeft het winkelcentrum een eigen tramhalte, waarmee je in één keer midden in het winkelcentrum staat. Vind je het prettiger om met de auto te komen? Geen probleem: er zijn ruim voldoende parkeerplekken. Helemaal gratis en zonder tijdslimiet. Handig: de parkeerplekken bevinden zich rondom heel het winkelcentrum. Zo kun je dichtbij je favoriete winkel parkeren.

Ruim

Fijn aan dit winkelcentrum is ook dat het ruim is opgezet. Martin: “Je loopt elkaar daardoor niet snel in de weg. Uiteraard zijn er in coronatijd looprichtingen van kracht, die duidelijk staan aangegeven met pijlen. We raden mensen bovendien aan om mondkapjes te dragen, een advies dat door veruit de meeste mensen wordt opgevolgd.”

Beeld © indebuurt Vlaardingen
Beeld © indebuurt Vlaardingen
Beeld © indebuurt Vlaardingen
Beeld © indebuurt Vlaardingen

Grote diversiteit

Ook fijn: de diversiteit aan winkels is groot. “Je vindt hier alles wat je nodig hebt”, zegt Martin. “We hebben een mooie mix van ketens, zoals drogisterijen en opticiens, tot zelfstandige winkels zoals delicatessenwinkels, een culinaire slager en warme bakkers. daardoor behoudt het winkelcentrum een dorpse sfeer.”

Viering

En de jubileumviering? Die houden Vlaardingers tegoed. Martin: “Zodra het verantwoord is, gaan we dat natuurlijk inhalen.” Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom De Loper? Houd dan de Facebookpagina van De Loper in de gaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum De Loper. Meer over Winkelcentrum De Loper ontdekken?

Winkelcentrum De Loper

De Loper 27 (secretariaat), Vlaardingen

adv.