Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De tijdelijke nieuwe Hoogvliet gaat donderdag open

Door Rinske Lichtendahl 9 december 2019

Het noodgebouw van de Hoogvliet gaat donderdag open. Gelukkig maar, want dit weekend sloot het oude gebouw aan de Parallelweg haar deuren. Het pand gaat tegen de vlakte en maakt plaats voor nieuwbouw, waar ook de Hoogvliet weer in komt. In de tussentijd kun je dus in het noodgebouw aan de overkant van het spoor je boodschappen halen.

Een bijkomend voordeel is dat je bij de tijdelijke Hoogvliet makkelijk je auto kwijt kunt: voor de deur zijn er namelijk 150 gratis parkeerplekken. De verwachting is dat de sloop van het oude gebouw in februari kan beginnen.

En dit is wanneer de Hoogvliet weer terugkeert

De sloop van het oude gebouw zal waarschijnlijk niet al te lang in beslag nemen, want Hoogvliet Beheer verwacht in juli 2020 al te kunnen beginnen met heien. Als alles volgens plan loopt kunnen ze in de zomer van 2021 terugkeren naar het nieuwe pand aan de Parallelweg.

Gratis chocoladecake en pannenkoeken

Hoogvliet viert de verhuizing naar de locatie met een paar leuke acties, zo melden onze collega’s van het Groot Vlaardingen. Zo krijgen de eerste 250 klanten op donderdag een gratis chocoladecake, worden er op zaterdag 14 december vanuit een kraam gratis pannenkoeken uitgedeeld en krijg je tot en met 17 december een gratis boodschappentas als je €20 euro aan boodschappen doet.

Lees ook

De kerst-Allerhande is uit! Wij verklappen alvast 5 recepten

Je hebt hem misschien al zien liggen in de schappen van Albert Heijn in : de kersteditie van Allerha...


Meer over Hoogvliet ontdekken?

Hoogvliet

supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Westhavenkade 82, Vlaardingen

Bekijk meer:supermarkten

adv.