Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit kun je doen om Vlaardingse ondernemers te steunen

Door Rinske Lichtendahl 25 maart 2020

Van restaurants, cafés en sportclubs: voorlopig blijven ze in verband met het coronavirus gesloten. Maar niet alleen voor de horeca is COVID-19 vervelend. Ook voor de ondernemers die open blijven, is het flink aanpoten doordat consumenten eerder thuisblijven. Op deze manieren kunnen we steun betuigen aan de Vlaardingse ondernemers.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vlaardingse ondernemers zijn bikkels, die laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarom gaan de bedrijven op zoek om manieren te vinden om toch brood op de plank te krijgen.

Cadeaubonnen

Wilt u een cadeaubon bestellen? Dat kan. Stuur ons een berichtje via Facebook of stuur ons een mailtje naar info@flynnsvld.nl

Posted by Flynns on Friday, 20 March 2020

 

Wil je jouw favoriete Vlaardingse zaak steunen? Koop dan een cadeaubon en lever de tegoedkaart op een later moment in. Op die manier krijgt jouw lievelingswinkel toch centen binnen, terwijl jij binnenkort gewoon je product krijgt. Goed om bij stil te staan: zorg wel dat je een cadeaubon koopt van de winkel in kwestie, dus geen algemene landelijke bon. Kan je die niet online kopen? Stuur dan een mailtje, bericht via Messenger of WhatsAppje. Wie weet kom jij dan toch nog aan jouw bon.

(Online) bestellen

Wij bezorgen!Graag willen wij onze service zo goed mogelijk doorzetten. Dus kunnen jullie je producten bij ons…

Posted by Kapsalon Arachne on Tuesday, 24 March 2020

 

Niet alleen horecazaken krijgen te maken met minder klandizie, ook winkels en beautysalons ondervinden de nadelen van het coronavirus. Hoe je steun kan geven aan deze Vlaardingse ondernemers? Gewoon bestellen! Bij Kapsalon Arachne kun je nu bijvoorbeeld gewoon producten bestellen die gratis bij je worden thuisbezorgd, maar ook zaken als De Ijswinckel doen hieraan mee!

Eten laten bezorgen of afhalen

Een andere manier om Vlaardingse ondernemers in deze bijzondere tijden te helpen? Laat je maaltijd bezorgen of haal hem af. Bij onder andere het Grieks restaurant Delphi en Pannekoekenhuis ’t Hof is het mogelijk om je maaltijd af te halen. Bekijk de social mediapagina’s van de restaurants of neem contact met ze om te kijken of jouw lievelingszaken daar ook aan meedoen.

diner ophalen

5 x bij deze restaurants kun je nu je diner ophalen

De horeca is gesloten en dat betekent dat je voorlopig niet meer uit eten kunt bij je lievelingsrest...

Delen is lief

En uiteraard hebben we nog steeds onze actie van het gratis bezorgen in Vlaardingen! Haal lekker bloemen in huis of maak…

Posted by Moois van Mooy Bloembindersatelier on Saturday, 21 March 2020

 

Deel de acties van de lokale ondernemers op social media! Het klinkt misschien cliché, maar in deze tijd is dit een extra steuntje in de rug voor jouw favoriete restaurant, winkel of salon.

Na de coronacrisis

Overzicht historische haven Vlaardingen

Hoelang de coronacrisis duurt is lastig te zeggen. Maar is het einde eenmaal in zicht? Vier het dan in de stad. Neem eens een extra groot iertje op het terras of bestel een eens een toetje na je hoofdgerecht in het restaurant. Vlaardingen is sterker dan corona, strijd jij mee?

Lees ook:

coronahulp

Hartverwarmend: tientallen Vlaardingers bieden coronahulp aan

In deze tijden kunnen de Vlaardingers die in de risicogroep vallen wel wat coronahulp gebruiken.Deze...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.