Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delano vroeg Juneena ten huwelijk in het Ibis Hotel en ze vierden het bij MacDonald’s

Door Rinske Lichtendahl 19 mei 2020

Eerder dit jaar deden we een oproep: waar heb jij je lover ontmoet? Iemand die reageerde was Delano die, samen met zijn Juneena, wel een heel bijzonder liefdesverhaal heeft. “Ik heb meerdere keren stiekem in de kou op haar balkon gelegen.”

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Delano: “We hebben allebei geen makkelijke jeugd gehad, dus we zaten allebei bij Jeugdzorg. Toen ik haar voor het eerst zag, dacht ik meteen: wauw! Alleen ze had een vriend. En toen dat uitging heb ik er sneaky voor gezorgd dat ik in dezelfde Jeugdzorg-groep terecht kwam als Juneena.”

Juneena: “Ik vond het eerst wel een beetje eng allemaal, haha. Maar op een gegeven moment werd ik steeds zekerder en kregen we een relatie. Dat is nu drie jaar geleden en we waren allebei nog maar 17. Ik was eigenlijk vooral verbaasd dat er iemand was die mij écht leuk vond. En Delano had hetzelfde. Ik dacht altijd dat ik oud zou worden met alleen maar katten.”

En nu zijn jullie dus alweer drie jaar samen!

Juneena: “Ja! We kwamen erachter dat we eigenlijk vlakbij elkaar zijn opgegroeid en een soortgelijke jeugd hebben gehad. Ook hielden we van dezelfde muziek en hadden we beide een grote liefde voor katten. Toen we gingen samenwonen hebben we ook meteen twee katten genomen, zo leuk. Maar soms is het ook wel moeilijk geweest, hoor.”

‘Ik heb meerdere keren stiekem in de kou op haar balkon gelegen om me te verstoppen’

Delano: “Onze relatie werd door Jeugdzorg niet echt geaccepteerd en daarom we werden uit elkaar gehaald. Ik mocht ook niet meer in haar studio langskomen. Maar ja, dat deed ik natuurlijk toch. Ik heb meerdere keren stiekem in de kou op haar balkon gelegen om me te verstoppen.”

Rozen op het bed en de verlovingsring

Hoe ging jullie verloving?

Delano: “We waren op een feest in de Maassilo. En ik had zonder dat Juneena het wist een overnachting geregeld in het Ibis hotel. Voor ons heel speciaal, want toen woonden we nog in een instelling van Jeugdzorg. Toen Juneena sliep, heb ik met m’n dronken hoofd stiekem bloemen en champagne gehaald om haar te verrassen als ze wakker werd. En dat lukte aardig.”

‘Ik raakte in paniek’

Juneena: “Ik raakte in paniek. Niet door het aanzoek, maar omdat er een spin naast Delano’s hoofd hing, haha! Dus die moest hij eerst even weghalen. Natuurlijk zei ik ja, het was echt heel romantisch. En ja, toen zijn we lekker veel gaan eten bij de Mac om het te vieren. Omdat we ons in Vlaardingen hadden verloofd, wilden we hier ook graag wonen. Nu wonen we in de Westwijk, maar het liefst verhuizen we binnenkort ergens anders heen. En na onze verhuizing gaan we de bruiloft plannen!”

Vind jij het ook leuk om je love story met ons te delen? Laat het ons weten door te mailen naar [email protected]!

Lees ook:

De bruiloft van Daniëlle en Michel gaat niet door: ‘Dan maar sparen voor een gouden koets!’

13 juni zouden Daniëlle en Michel trouwen en alles was al geregeld: van de jurk tot de locaties en d...

Amber is finaliste voor Miss Beauty Zuid-Holland: ‘Voor een dieet houd ik teveel van koekjes’

Het verrast je vast niet als je de foto's ziet: Amber de Bruin (21) uit Vlaardingen is finaliste voo...

Vlaardingse rappers releasen eigen nummer: ‘Het is voor het eerst dat we niet rappen, maar zingen’

DWO, ofwel Dennis Oosterhof, en Michaël Gabriël zijn beide muzikanten uit onze stad. Vrijdag 20 maar...
orgeljoke

Vlaardingse ‘Orgeljoke’ (70) gaat viral: ‘De telefoon staat roodgloeiend’

Als je Joke Meijer (70) nog niet volgt op Instagram moet je dat nu doen, want ze gaat viral! Binnen ...

Suzan is geboren in de Passage Schiedam: “Veel mensen geloven het niet”

De meeste baby's worden geboren in het ziekenhuis, of gewoon lekker thuis. Suzan kwam 54 jaar gelede...

adv.